USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинський батальйон тероборони отримав конфісковані автівки

15 Вересня 2014 11:25
Перші позитивні зрушення у питанні щодо використання конфіскованих авто для військовослужбовців відбулися на Волині.

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 15 вересня.

Як повідомив Володимир Гунчик, 2 вересня ОДА направила у Кабмін клопотання щодо направлення військовим конфіскованих авто для залучення їх у проведенні АТО. Наразі отримали згоду на передачу перших чотирьох автомобілів у військову частину, у якій базується батальйон територіальної оборони.

Нагадаємо, що допомогти бійцям на Сході, спрямувавши в зону АТО конфісковані автівки, закликали урядовців депутати Волиньради.

Окрім цього, голова ОДА нагадав про питання ремонту бронетехніки. Так, існує доручення Кабінету міністрів щодо ремонту шести одиниць техніки, які прибудуть на Волинь для відновлення наступного тижня. До ремонту закликають долучити бізнес-структури області.

До слова, сьогодні у Луцьку презентують джип, який за кошти, зібрані під час фестивалю "Бандерштат", підготували до "служби" в зоні АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тарас Чурило Показати IP 15 Вересня 2014 11:45
Танки їм треба відправляти, а не конфісковані автомобілі
Вовік Показати IP 15 Вересня 2014 11:49
А таке фото Гунчику спеціально для западла зробили чи фотограф непрофесійний?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus