USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93
Андрій Соколовський: Волинь спортивна: Андрій Хомицький
Ковельчанин Андрій Хомицький протягом тривалого часу проживає у Києві. В столиці чоловік навчає відомих українців бути стрункими, в тому числі і відому співачку Настю Каменських. Як гарно почуватися Інформаційному агентству Волинські Новини розповів сам чемпіон світу з бодибілдингу 2012 та 2013 років (IFBB), чемпіон світу та батько двох дітей (зі слів Андрія, діти – його найбільше досягнення).

Всі хочуть розумно розпоряджатися своїм часом, правильно харчуватися та нарешті розпочати слідкувати за своєю фізичною формою. Але люди стикаються з однією проблемою – для цього потрібно рано прокидатися. Однак не варто думати, як себе налаштувати, аби проснутися о 6-7-ій годині, а краще варто міркувати, як вчасно заснути. Моя порада: лягайте спати о 22-ій, а малі діти повинні влягтися ще раніше. Вважаю, такий час є ідеальним, адже з 22-ої по 2-гу ночі триває найбільш активна фаза сну – протягом цих чотирьох годин наш організм максимально відновлюється. Засинаючи після опівночі, ми пропускаємо таку фазу. День розпочинаємо з елементарного, а конкретніше кажучи – з ранішнього прокидання. Після того, як розплющили очі, то вже не лежимо в теплому ліжку, а робимо зарядку, йдемо в душ, готуємо сніданок. Не бійтеся – згодом все це стане звичкою:). Ввечері, лягаючи спати, слід продумати, чим ми будемо снідати наступного дня. Одним словом, варто наблизити свій розпорядок дня до армійського – щодня харчуватися і відпочивати в один і той самий час.





Харчування, як і сон, відіграє не менш важливу роль у нашому житті. Люди знають, яка їжа є шкідливою, однак продовжують її регулярно споживати. Необхідно вести здоровий спосіб життя хоча би для власних дітей, адже своїми вчинками ми подаємо їм приклад. Ось мій майже трьохрічний син Матвій на татове запитання: «Синку, що будеш снідати?» не задумуючись відповідає: «Вівсяну кашу». Після легкого сніданку ми йдемо в басейн. Поплававши, він знає, що йому потрібно поїсти рису, м'яса та салату. Спортивною мовою це означає білків, вуглеводів й клітковини. Дітям з малих літ потрібно вкласти до голови знання про правильне харчування.





Змінившись в позитивну сторону, ми змінюємо й навколишніх людей. Скажімо, ти захворів, і вилікувався якимось диво-чаєм. Звісно, тепер ти будеш всім недужим рекомендувати той напій. Так само і тут. Якщо людина хоче щось змінити – ти їй допомагаєш. А коли вона цього не хоче, тоді навіщо її змушувати, витрачаючи свої сили? Інколи мої клієнти кажуть: «Якби мені рік тому сказали, що я так щодня буду харчуватися, щодня тренуватимуся – я би розсміявся». Знаєте, багато що залежить від тренера, оскільки він повинен вести себе активно, подавати «учням» власний позитивний приклад. От я із своїми «вихованцями» разом бігаю крос, переодягаюся в одній і тій самій роздягальні, споживаю такі самі продукти, які раджу і всім раджу. Можливо, тому до клієнтів розпочинаєш ставитися, як до друзів.



В середньому щодня я маю десять персональних тренувань. Інколи навіть доводиться прокидатися о 5-ій ранку. Чимало моїх клієнтів є доволі забезпеченими людьми, маючи в оселях власні спортзали. Тому часто треную їх в домашніх умовах. Буває, що займаємося в парку, у загальному тренажерному залі... Раніше деякі мої "учні" не надто хотіли розпочинати заняття о 7-8 годині. Тепер вони цілком задоволені такими ранковими навантаженнями. Уявіть собі, що ваш начальник прибуває на роботу бадьорим, радісним, сповненим цікавих ідей, а не злим, сонним. Вважаю, це лишень працює на користь підприємству та підлеглим.



З Настею Каменських я познайомився у тренажерному залі. Вона туди приходила, аби потренувати спину, виконувала кардіо вправи. Скажу чесно: не все в неї правильно вдавалося. Я підійшов, підказав. І ось уже як 8-9 місяців я її треную (наша розмова відбулася в першій декаді січня, – авт). До початку наших спільних занять був впевнений на сто відсотків, що Настя досягне бажаних результатів, адже практично всі успішні люди є працелюбними. Не було жодного разу, аби вона через втому відмовилася виконувати якусь вправу. Так, вона може сказати: «Андрей, я устала», однак прислухається до всіх «"наказів"». Навіть коли Настя зараз відпочиває на Мальдівах, не забуває про мої поради та надсилає фото, аби показати, що вона перебуває у хорошій формі. Ось, поглянь (Андрій протягує свій телефон, демонструючи світлини співачки в «Інстаграмі», – авт.). До слова, з тренувань Насті стартує мій робочий день, о 6-ій годині.







Вихідним днем маю неділю, йдемо з родиною до церкви, кафе, ресторану. Знаєте, довго відпочивати теж небажано – збивається режим. Після тривалої праці для відпочинку кількох днів цілком вистачає. Хіба дозволяю собі трішки розслабитися на новорічні свята та Великдень.

      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Легкоатлет Олександр Головницький – знаний в Україні та світі майстер на ультрадовгі забіги. У 2006 році ковельчанин вигравав Кубок світу…
Майстрів спорту міжнародного класу, які народилися на Волині, не так уже й багато. Анна Войнаровська є однією з таких титулованих…
Українська співачка Настя Каменських під своїм творчим псевдонімом NK презентувала нову іспаномовну композицію «А Huevo» та запальне відео на неї
Коментарів: 2
Marta Kravtsova Показати IP 5 Лютого 2016 23:10
Цікава стаття, так тримати !
автор до Marta Kravtsova Показати IP 7 Лютого 2016 17:56
мерсі)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus