USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92
Популярне

На Донеччині загинув військовий з Волині Олександр Омельчук

Переглянули: 766

54-річний солдат був призваний на військову службу 3 червня 2023 року. Відданий присязі на вірність українському народові, мужньо виконавши військовий обов'язок, загинув у бою за Україну, її свободу та незалежність.

Сьогодні 11:32

Два роки тюрми: військовослужбовця з Луцька засудили за наркотики

Переглянули: 756

У Луцьку засудили військовослужбовця за придбання, зберігання та збут наркотиків. Чоловік потрапив до рук правоохоронців три роки тому. У 2023 році суд виніс вирок – шість років позбавлення волі та конфіскація майна. Лучанин визнав провину лише частково, тож подався до апеляції.

Сьогодні 07:14

Прем'єр-міністр Шмигаль перевірив фортифікації на Волині

Переглянули: 630

Прем’єр-міністр заслухав доповідь голови ОВА. Він зазначив, що за інформацією очільника області, роботи ведуться у координації з військовими та відповідно до графіку.

Сьогодні 12:21

Ворог обстріляв чотири теплоелектростанції ДТЕК і медзаклад

Переглянули: 520

Цієї ночі ворог здійснив масовану ракетну атаку на Україну. Зокрема Росія атакувала чотири теплоелектростанції ДТЕК, є постраждалі, серйозно пошкоджено обладнання.

Сьогодні 08:39

27 квітня: свята, події, факти. День кадровика та Всесвітній день дизайну

Переглянули: 310

Сьогодні Всесвітній день дизайну, Всесвітній день тапира, День «Розкажи історію» (присвячений розвитку усного оповідання), День безкоштовної стерилізації бездомних кішок, День деревонасадження в США, День кадровика в Україні.

Сьогодні 00:00

Студент біблійного інституту за $1500 став «працівником сільради» та намагався втекти за кордон через «Ягодин»

Переглянули: 262

За 1500 доларів купив липові документи, які зробили його працівником сільської ради, а потім намагався пройти прикордонний контроль, нібито їдучи у відрядження – так за кордон хотів потрапити студент біблійного інституту, однак прикордонники розвернули його на «Ягодині».

Сьогодні 11:03

«Присвячую татові-Герою»: лучанку визнали кращою воротаркою чемпіонату України з футзалу

Переглянули: 258

Лучанку Яну Ярмольську визнали кращою воротаркою сезону у жіночому чемпіонаті України з футзалу. 18-річна футзалістка виступає за луцький клуб «Легіон-Університет».

Сьогодні 09:37

Українцям роз’яснили, хто зможе за кордоном отримувати документи

Переглянули: 229

Чоловіки віком від 18 до 60 років зможуть отримати паспортні документи виключно в органах Державної міграційної служби на території України, пересилання документів до закордонних філій ДП «Документ» не здійснюватиметься. Отримати паспортні документи за кордоном за наявності відповідних підтверджуючих документів зможуть люди з інвалідністю; опікуни над особами з інвалідністю; батьки дітей з інвалідністю; особи, які потребують постійного догляду; супроводжуючі важкохворих дітей.

Сьогодні 07:41

«Захищаючи Україну, забуваєш про страх», – волинський прикордонник на псевдо Лис

Переглянули: 166

Прикордонник з позивним Лис проходить службу в бойовому підрозділі Волинського загону – комендатурі швидкого реагування. Військовослужбовець розповів один з тактичних епізодів оборони на Новопавлівському напрямку, а саме спроби прориву рубежу оборони українських прикордонників піхотою російсько-окупаційних військ.

Сьогодні 08:10

ППО вночі знищила 21 із 34 ворожих ракет

Переглянули: 150

У ніч на 27 квітня російські загарбники завдали комбінованого удару по Україні ракетами різних типів.

Сьогодні 09:08

Краснодарський край атакували 66 безпілотників – цілились в НПЗ

Переглянули: 121

Вибухи лунали в кількох районах, зафіксовані влучання і пожежа на нафтопереробному заводі ТОВ «Словʼянськ ЕКО» біля міста Словʼянськ-на-Кубані. Цей НПЗ переробляє 3 мільйони тонн нафти на рік.

Сьогодні 12:01

В Австралії врятували понад 200 китів-гринд, які викинулися на берег

Переглянули: 119

Фахівці врятували понад 200 китів-гринд, які викинулися на берег на південному заході Австралії, водночас 31 кит загинув.

Сьогодні 00:14

Росія поновила доставку нафти державним «Совкомфлотом» до Індії, – Reuters

Переглянули: 105

Судно, контрольоване російським судноплавним гігантом «Совкомфлот» (СКФ), що знаходиться під санкціями США, вивантажило мазут в порту на заході Індії в п’ятницю.

Сьогодні 06:15

ДТП із головою Броварської РВА: двоє постраждалих – у тяжкому стані

Переглянули: 103

Дівчинка віком 2,5 року і її мама мають травми середнього ступеню тяжкості.

Сьогодні 13:09

Нацбанк вводить в обіг пам’ятну монету «Чорнобиль. Відродження. Лелека чорний»

Переглянули: 100

Сьогодні, в 38-му річницю Чорнобильської катастрофи, НБУ вводить в обіг пам’ятну монету «Чорнобиль. Відродження. Лелека чорний». Це – четверта монета з серії, присвяченої відродженню дикої природи на території Чорнобильського заповідника.

Сьогодні 06:39

Природа допомагає науці: восьминіг надихнув вчених на створення нових моделей роботів

Переглянули: 91

Команда робототехніків з Брістольського університету у Великій Британії ретельно дослідила роботу присосок на щупальцях восьминога. Ці головоногі молюски користуються досконалим природним механізмом адгезії понад 100 мільйонів років і можуть надійно причепитися майже до будь-якої поверхні.

Сьогодні 00:36

На Волині горіли господарські будівлі та солома

Переглянули: 65

У с. Жмудче на Ковельщині горіла солома в приватному домоволодінні. А в с. Козлиничі Маневицької громади вогонь, що охопив господарську солому на відкритій території, поширився ще й на 0,01 га площі сухої трави.

Сьогодні 12:50

У Луцьку судили жінку, яка вкрала у чоловіка з інвалідністю 1100 доларів

Переглянули: 51

Вкрала гроші – отримала умовне покарання: в обласному центрі Волині судили крадійку, яка поцупила у чоловіка з інвалідністю 1100 доларів.

Сьогодні 13:38

Армія РФ за добу втратила в Україні 1124 військових та 38 артсистем

Переглянули: 44

Станом на 27 квітня Сили оборони також знищили вже танків ‒ 7268 (+6) од, бойових броньованих машин ‒ 13971 (+14) од.

Сьогодні 10:06

Бельгія надасть Україні €200 мільйонів і ракети

Переглянули: 34

Бельгія передасть Україні ракети для систем протиповітряної оборони з власних запасів (не уточнивши, які саме і скільки), а також виділить €200 мільйонів для участі в німецькій ініціативі з постачання систем ППО.

Сьогодні 10:35

Система Orphus