USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97
Тільки разом

Тільки разом


Новини, що стосуються діяльності Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».



Найкращі та найсильніші: у Луцьку – Всеукраїнські змагання зі стрільби з лука. ФОТО

У суботу, 16 березня, у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні відбулося відкриття Всеукраїнських змагань серед найсильніших спортсменів (юніори та кадети) зі стрільби з лука ІІІ рангу, які тривають з 15 до 17 березня. За першість України змагаються 40 спортсменів з Сумської, Чернігівської, Харківської, Одеської, Львівської, Волинської, Рівненської областей та міста Києва.

16 Березня 2024 15:41

У Луцьку за Кубок ректора з волейболу змагаються дев’ять команд. Фото

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки стартував Кубок ректора з волейболу «Абітурієнт 2024», в якому беруть участь дев’ять команд з різних куточків області.

16 Березня 2024 13:20

Розвиток інтелектуального спорту: у Луцьку змагалися понад 50 юних шахістів. Фото

Понад пів сотні школярів взяли участь у щорічних змаганнях з шахів Біла тура серед шкіл Луцької міської територіальної громади. Завдяки цьому турніру досвідчені шахісти шліфують свою майстерність, а новоспечені шахісти мають можливість зробити перші кроки в інтелектуальному спорті.

13 Березня 2024 16:02

У Луцьку п’ять студентських команд змагалися за Кубок Університету Лесі Українки з футзалу. Фото

Протягом двох днів у Луцьку на відкритому турнірі з футзалу «Кубок Університету Лесі Українки» змагалися п’ять студентських команд з різних міст. А переможцем стали господарі турніру – команда Волинського національного університету імені Лесі Українки.

29 Лютого 2024 18:47

Перемогти хотіли усі: у Луцьку на футзальному турнірі зіграли 22 шкільні команди. Фото

У футзальному турнірі серед учнів п’ятих-сьомих класів шкіл Луцької міської громади взяли участь 22 команди. А перемогу здобула команда ліцею №25, яка була більш влучною у фінальній серії пенальті.

28 Лютого 2024 16:11

У Луцьку – студентська Mind Game, присвячена дню народження Лесі Українки. Фото

Понад двадцять студентських команд з усіх навчальних закладів обласного центру Волині взяли участь в Mind Game. Цього разу інтелектуальна гра, присвячена дню народження Лесі Українки, відбулася у приміщенні історичного факультету Волинського національного університету.

27 Лютого 2024 17:58

300 доларів можуть знищити танк вартістю кілька мільйонів: як під Луцьком тестували FPV-дрони. Фото

Інформаційне агентство Волинські Новини побувало на тестуванні нових «пташок» компанії Drone Arsenal на полігоні неподалік Луцька, де поспілкувалося з виробниками та пілотами.

23 Лютого 2024 11:11

Екватор пройдено: у Луцьку – пʼята гра шкільної ліги Mind Game. Фото

В обласному центрі Волині відбувся пʼятий тур шкільної ліги Mind Game серед учнів 8-9 класів Луцької міської громади. До моменту, коли усі дізнаються імена переможців, залишилося лише три гри. Тож сьогодні команди були налаштовані, аби перемогти та змінити положення у загальній турнірній таблиці.

20 Лютого 2024 20:29

На відкритому чемпіонаті Волині та міста Луцька з кіокушинкай карате змагалися 400 бійців. Фото

В обласній дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся Відкритий чемпіонат Волині та міста Луцька з кіокушинкай карате. У змаганнях брали участь близько 400 спортсменів з кількох областей.

10 Лютого 2024 16:51

У Луцьку до Дня жінок в науці юним кліматологиням подарували обладнання для дослідів. Фото

11 лютого в усьому світі відзначають Міжнародний день жінок і дівчат у науці. З цієї нагоди Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» подарував секції кліматології та метеорології Волинської обласної Малої академії наук планшет та термо-гідрометр, які допоможуть науковицям у майбутніх дослідах.

9 Лютого 2024 13:25

Козацький турнір із рукопашу гопак у Луцьку зібрав майже 200 учасників. Фото

Серед учасників – спортсмени з Луцька та 15 дітей рівненської школи «Роксоланія». Їх поділили на вікові категорії 4-9 років та 10+ років. Чимало дітлахів уперше беруть участь у змагальних поєдинках.

3 Лютого 2024 19:53

Воїни на Авдіївському напрямку отримали партію FPV-дронів від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»

Роль бойових дронів неможливо переоцінити. Вони вже стали невід’ємним елементом сучасної війни. У вправних руках ці «залізні пташки» стають високоефективною зброєю, яка множить ворогів на нуль. Із початку повномасштабного вторгнення воїни Збройних сил України активно застосовують безпілотники, а волонтери та благодійники допомагають нарощувати їх потенціал.

3 Лютого 2024 10:32

Хто став переможцем шкільної спартакіади Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Фото

Ліцей №9 отримав перемогу в спартакіаді Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» серед шкіл Луцької міської громади. Саме учні цього навчального закладу здобули найбільше нагород на усіх турнірах у 2023 році.

2 Лютого 2024 18:09

Іскри на полі та серія пенальті: хто серед луцьких школярів став переможцем футзального турніру. Фото

Протягом тижня в обласному центрі Волині тривав турнір з футзалу на призи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» серед учнів третіх-четвертих класів шкіл Луцької міської громади. У важкому фіналі перемогу здобула команда ліцею №22.

2 Лютого 2024 17:15

У Луцьку поранені військові проходять реабілітацію за допомогою стрільби з лука. Фото

В обласному центрі Волині стрільбу з лука використовують для реабілітації військовослужбовців, які отримали поранення та нині проходять реабілітацію. Це допомагає їм відновитися і психологічно, і фізично. А чимало поранених захисників після кількох тренувань прагнуть вправлятися у стрільбі з лука постійно.

1 Лютого 2024 18:34

Луцькі школярі вчетверте показали, що розумним бути модно. Фото

Школярі Луцької міської громади вчергове заповнили зал церкви «Фіміам», прийшовши на четвертий тур шкільної ліги інтелектуальної гри Mind Game для учнів 8-9 класів. Вони вкотре підтвердили девіз гри, що розумним бути модно, адже у понад двадцятьох командах були і досвідчені учасники, і нові.

30 Січня 2024 20:24

«Для них це вперше. Раніше вони такого не бачили». Дітям із притулку біля Луцька показали виставу і вручили подарунки

Для вихованців Притулку для дітей служби у справах дітей Волинської облдержадміністрації Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» та Волинський обласний академічний театр ляльок організували свято. Актори театру зіграли для малечі виставу про мандрівного Лялькаря, а Фонд порадував дітлахів солодкими подарунками.

18 Січня 2024 15:22

Луцьким волейболісткам вручили нову тренувальну форму. Фото

Луцька дівоча волейбольна команда «ОДЮСШ-Університет» отримала тренувальні форми від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Також нові форми отримали чотири юнацькі колективи ОДЮСШ, які виступають у дитячих лігах України з волейболу. Загалом Фонд передав спортсменкам 72 футболки.

17 Січня 2024 20:31

Система Orphus