USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98
Інформаційне агентство Волинські Новини

Інформаційне агентство Волинські Новини – старожил електронного інформаційного простору Волині, найрейтинговіший онлайн-ЗМІ регіону.

 

Перші публікації на сайті з’явилися 22 травня 2008 року, а в загальному доступі для користувачів видання працює з 28 липня 2008 року. На час заснування це було друге інтернет-видання в регіоні.

 

За понад 13-річну історію роботи воно стало візитною карткою Волині. Тож колектив редакції намагається виправдати очікування тих тисяч людей, які щоденно починають і закінчують день із volynnews.com.

 

Це найперший електронний ЗМІ Волині, який сформував власну багатотисячну аудиторію. Видання, згідно зі статистикою пошукових систем, читають не лише на Волині, а й по всій Україні та в інших країнах світу. Щодня ресурс читає понад 40 тисяч унікальних відвідувачів.

 

28 травня 2013 року Волинські Новини отримали свідоцтво про державну реєстрацію інформаційного агентства як суб’єкта інформаційної діяльності, тож є повноцінним засобом масової інформації.Публікації ІА Волинські Новини захищені українським та міжнародним законодавством про захист авторського права. Вони дозволені для повного або часткового передруку та відтворення в засобах масової інформації, друкованих ЗМІ й веб-сайтах за наявності вказаного першоджерела у повній формі – «Інформаційне агентство Волинські Новини». У випадках публікації в онлайні обов’язковою є наявність відкритого для індексування пошуковими системами гіперпосилання на веб-сторінку оригінальної публікації, не нижче за другий абзац вихідного тексту з анкором «Інформаційне агентство Волинські Новини».

 

Важливо: редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій. Матеріали із позначкою «*» у заголовку або з приміткою в кінці тексту «*Матеріал розміщено на правах реклами» публікуються на правах реклами. Редакція не несе відповідальності за зміст інформації, що публікується на правах реклами.

 

У 2016 році в рамках роботи Національного бізнес-рейтингу (міжнародної рейтингової програми, яка оцінює ефективність діяльності підприємств і спрямована на визначення серед них лідерів економіки України) видання отримало міжнародний сертифікат Leader of the branch 2016, медаль Leader of the branch, орден Decus oeconomicae, медаль Bene merenti de professione, міжнародний сертифікат Employee of the year 2016.

 

Видання сповідує чіткий принцип роботи: достовірно, аргументовано, оперативно висвітлювати всі сфери життєдіяльності Луцька, Волині та України. Завдяки цьому публікації активно поширюються в соціальних мережах, викликаючи резонанс у суспільстві.

 

Інтерв’ю та аналітика, репортажі та розслідування, мультимедіа та інтерактивне спілкування – усе це дозволяє користувачам Інформаційного агентства Волинські Новини перебувати в центрі найголовнішого – життя.хто власник волинські новини

Система Orphus