USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88
Anonim: Дні ідуть, минають роки....Скільки треба ще чекати? 1,2,3,4,5?
Революція – це звичайно річ прекрасна, оскільки наслідком її є зміни, зазвичай зміни до кращого. Повільними темпами цей шлях демократизації влади дійшов до нас, чи зупиниться він, чи зможе подолати всі сходинки, ми зможемо побачити найближчим часом. Цього разу об’єднала під своїм крилом всю Україну – Євроінтеграція, саме під цим гаслам вийшов люд, на чолі якого стала опозиція.

Так вже повелося, що опозиція – осередок «самий голодний до влади», можливо, через те, що знаходяться від неї на відстані витягнутої руки, можливо, тому що бачать помилки і хочуть їх виправити, хоча я схиляюся до першого варіанту.

Наступні «помилки» влади привели до зміни вимог мітингуючого люду: побиття студентів, жорстокі сутички, побиття журналістів. Це сколихнуло всю Україну знову, ще з більшими силами, з новими вимогами, на чолі знову ж з так званою опозицією, яка прагне імпічменту президента, переобрання уряду Азарова. До чого ж це може призвести? Які конкретні плани та сама опозиція має? Хто буде виконувати державні функції? Який розумний командир поведе свої солдат у бій не знаючи далі, що буде робити, не головне перемога в конкретній битві, головне перемога у війні, яка передбачає багато битв, план хоча б на найближчі з них повинний бути.

Так, що ж буде робити опозиція, якщо уряд і президент підуть у відставку? Хто зможе очолити державу? Хто стане гарантом? Йде четвертий день майдану і ніхто не знає, ніхто не обрав того одного, чи ще за це доведеться «воювати». Це вимушено приведе до нового розколу, кому він потрібен, хіба за це вийшов весь народ? Хіба не може опозиційний осередок, настільки впевнений в своїй перемозі, додати трішки конкретики у свої майбутні дії, оскільки він зобов’язався представляти інтереси громадян?

Для початку - найголовніше, що нас чекає – затвердження держбюджету 2014, цього не зробили теперішня влада (хоча зазвичай їм вистачає декілька днів для цього) так їхні потенційні наступники над цим не замислювались. Бачачи стільки помилок у цьому питанню, не захотіти додати контретики – це тягне на злочин, злочин маніпулювання тим самим народом, який під 3-4-ма гаслами бачить вихід з ситуації, не бачачи, що економісти, юристи, політологи названі одним словом політики, а саме опозиціонери, які як ті поросята скандують з народом одні і ті ж слова, розуміючи, що насамперед причин для хвилювання набагато більше, ніхто з них не говорить, що державі необхідне фінансове вливання, саме чому і наш президент літає туди-сюди (Європа, Китай, Росія).

Не треба рахувати, що народ настільки дурний, є і там світлі голови, яких, до речі, не допускали ні на одну сцену, ні в одному місті, там крутяться лише політичні діячі, чи люди зі статками.

Ви розумієте про кого, я - ті, що відчули, що корито близько і до нього можна буде долізти, а не ті, хто прагне кращого не тільки для своїх близьких, а і для всього народу. Так що на такому початковому шляху, як революція, опозиція забула, що вони є тою складовою народу, живуть вони обабіч нас і саме ми будем їх підпримувати, так чому не показати всі карти, а не грати на емоціях, чому не розповісти, до чого будуть йти далі. Це все, напевно, через те, що ще самі не визначились, адже лідер - не один і в кожного свої немаленькі амбіції. Пора вже визначитись за народ Ви чи ні, тоді буде краще, тоді буде мир і спокій, будемо єдині і щасливі. Слава Україні!

Читач Волинських Новин ВІРО
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Президенту Российской Федерации Путину Владимиру Владимировичу
Кримінальний біженець номер один свідчень проти свого начальника поки що не дає. А там таке повипливало б!
Український письменник Юрій Андрухович вважає, що президент в Україні має виконувати представницькі функції
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus