USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96
Чат з Володимиром Бондарем
Кандидат у депутати Волинської обласної ради, очільник Волинського осередку партії Єдиний Центр Володимир Бондар сьогодні у п’ятницю, 29 жовтня, взяв участь у чаті інтернет-видання «Волинські новини».

Tan4ik: Доброго дня! Хто,на вашу думку, є найбільш реальним претендентом на мерське крісло??? За кого будете голосувати ВИ? тільки правду і конкретно, будь-ласка))))

Я не маю права згідно із законом сьогодні оголошувати рейтинги кандидатів. За кого голосуватиму – визначусь на виборчій дільниці (якщо йдеться про міського голову).

мама Оксана: Володимир Налькович я звертаюсь до Вас від імені батьків та вихованців групи "Капітошка" ДНЗ №37 . Суть мого звернення полягає у наступному : ми звертались до Вас з проханням посприяти нам у заміні ігрового куточка у групі, оскільки він знаходиться у аварійному стані, постійно падають полички, можуть травмуватись дітки, які є найменшими у садочку. Представники Єдиного центру приїжджали до нас, оглянули куточок і дійсно визнали що його потрібно замінити та пообіцяли допомогти, але відповідь ми чекаємо уже досить довго. Дуже велике прохання допоможіть ..., адже дітки це наше майбутнє. Батьки діток нашої групи з незабезпечених сімей і не мають змоги самостійно придбати даний куточок, ми тільки за рахунок батьків провели ремонт ванної кімнати. Крім того мене цікавить чи не можна залучити інвесторів для проведення капремонту дитсадка, як у будинку по пр.Перемоги 10. Багато говорять про те, що відкриваються нові дитячі садочки. Я згідна це дуже добра справа , але старі також розвалюються на очах і їх необхідно ремонтувати .Нашому садочку уже 36 років . Усе в аварійному стані. Чи не має змоги внести у плани на 2011 рік повну реконструкцію нашого садочка.Місцевий бюджет не виділяє ніяких коштів для проведення відповідних робіт.

Хочу подякувати за наполегливість. Дійсно, цю проблему треба вирішувати. Я обов’язково приїду в садочок і долучусь до вирішення цих проблем. Сподіваюсь, ви звертатиметесь не лише до мене, але й до новообраної влади. Я ж, у свою чергу, готовий бути корисним у вирішенні всіх перерахованих питань.

дідо: Чи не вважаєте, шо знявшись з виборів, ви зрадили свого виборця?

Ні, не вважаю. По-перше, з виборів не знявся, а продовжую балотуватись до обласної ради за списком партії Єдиний Центр і закликаю усіх виборців, які готові були підтримати мою кандидатуру на міського голову, підтримати список Єдиного Центру.
А зрада інтересів виборців - це невиконання своїх передвиборчих програм і обіцянок.
Я ж своїм рішенням якраз і намагаюсь максимально посприяти перемозі демократичного кандидата, організувати роботу ідеологічно близької мені частини депутатів у напрямку виконання тих програмових рішень, які обіцяв виконати своїм виборцям і я, і мої колеги.

Микола: Ви - депутат облради. Тепер знову претендуєте на це крісло. Я - ваш виборець. Мені імпонує ваша політична сила - без нальоту псевдо-патріотизму, крайностей і лицемірства. Але переконайте, що попередні ваші чотири роки депутатства пройшли недарма

Програма енергозбереження, про яку я говорив на всіх зустрічах, була можлива тільки завдяки її підтримці депутатським корпусом обласної ради. Зініційована мною і моїми колегами, вже після першого року діяльності вона дала конкретні результати.
За цей час було прийнято рішення розпочати, а згодом закінчити фінансувати з обласного бюджету Любомльську районну лікарню. Ми завершили будівництво школи в селі Скобелка Горохівського району, Ворончин Рожищенського району, завершили будівництво школи для глухих дітей у Володимирі-Волинському, а також завершили переобладнання опалювальних систем практично у всіх діючих об’єктах обласної комунальної власності.
Я кажу тільки про найбільш відомі рішення, ініціаторами яких був я або мої колеги в обласній раді.

Mirna: Ви мером передумали бути, але чи завершите до кінця розпочате у передвиборчий період? Я маю на увазі роботи з утеплення будинку на Перемоги, 10?

Робота з утеплення будинку на Перемоги, 10, практично закінчена. Але щоб таких будинків у Луцьку було більше, якраз і необхідно продовжити боротьбу і за депутатський мандат обласної ради, і за те, щоб людей, які розуміють необхідність проведення таких змін, було більше.
Я обіцяю лучанам, що вже у наступному році в нашому місті таких будинків, як на Перемоги, 10, буде декілька десятків.
Прикро лише, що існуюча міська влада до цього часу не підписала угоду про теплопостачання з інвестором, який готовий і далі вкладати кошти у теплозабезпечення громадян.
Вважаю такі дії міського голови Богдана Шиби та керівника «Луцьктепла» Рустама Дячука діями, які спрямовані проти залучення інвестицій в наше місто, які спрямовані вирішити конкретні проблеми як бюджету, так і окремих громадян.

Олександра: Доброго дня, в вас була цікава виборча компанія (справді погано що вона так раптово закінчилась). Знаємо що ви наймали недешевих столичних PR-технологів. Не шкодуєте грошей що були витрачені?

Жодного столичного піар-технолога або спеціаліста в моєму штабі не було. Все, що ми робили, робили командою людей, які щодня присутні в нашому партійному офісі.
Ресурсів, витрачених на кампанію, не шкодую, тому що ті ідеї, які ми доносили і продовжуємо доносити до лучан, актуальні для кожного періоду.
Ми повинні кожен конкретний історичний період щось робити для людей, чути голос свої партнерів, відчувати лікоть своїх друзів та намагатись бути самими собою.

Олександра: І ще запитання - в мене всі знайомі були шоковані коли взнали що Вас зняли з виборів. Багато хто в останні дні визначився за вас голосувати. Що ви зараз порадите - може взагалі не йти на вибори?

На вибори йти необхідно. В кінцевій фазі цих виборів був дуже сильний емоційний посил. Я розраховував, що об'єднання демократичних кандидатів і буде таких посилом. Але моїм колегам не вистачило ні політичної волі, ні мудрості, ні самостійності прийняти єдиноправильне рішення.
Я переконаний, що сьогодні мій рейтинг є вищим, ніж інших кандидатів на посаду міського голови.
Але це вже немає значення. Хай переможе сильніший. Хочу, аби всі знали, що життя на виборах не закінчується, політика не закінчується.
Той, хто хоче працювати для людей, завжди знайде для цього можливості. Той, хто бачить себе в тому чи іншому кріслі, повинен вийти з політичного процесу. Політик має бути відповідальним.
Тому, відповідаючи на ваше запитання, я прошу вас прийти на вибори. Ви завжди знайдете в бюлетені ту позицію, яка найближча саме вам у даний період.
Я ж, зі свого боку, закликаю проголосувати за кандидатів від Єдиного Центру як в мажоритарних округах, так і в частині списку до міської та обласної ради. І дуже дякую за підтримку. До того ж мене не зняли. Я це рішення прийняв сам. Воно вмотивоване, осмислене і самостійне.

Юрій: А чим міська влада аргументує своє небажання прийняти будинок в експлуатацію? Ви з Шибою віч-на-віч говорили? Ви ж з ним колишні побратими...

Двічі говорив з Шибою з цього приводу. Працівники компанії «Луцькі комунальні системи», напевно, з десяток разів вели розмови з керівництвом «Луцьктепла». Жодного аргументованого пояснення і жодної відповіді ні їм, ні мені не дали.

Viktor 69: як справи???

Дякую, нормально.

Михайло Наход: Володимире Нальковичу, на Вашу думку, чи дотримуються закону при здійсненні агітації ряд кандидатів ? Ми бачимо заліплені агітацією стовпи, матеріали без вихідних даних і т.д. На скільки відповідально ставляться до своєї роботи територіальні виборчі комісії, які не реагують на порушення виборчого законодавства?

Будучи в статусі кандидата на посаду міського голови, я чи не єдиний, хто намагався боротись за законність проведення виборів із окремими кандидатами, і з комісією в цілому. Вважаю, що як би ми не ставились до того чи іншого кандидата, але повинні вимагати від усіх чесної боротьби у рамках українського законодавства.
Гадаю, що всі ми маємо можливості зробити наше місто кращим не тільки з позиції тієї чи іншої посади, але і тоді, коли ми на ній не перебуваємо. Кожен житель Луцька, який любить його, ніколи не дозволить, щоб завдяки його діям воно виглядало непривабливим і некомфортним.

Viktor 69: Я не бачу в "Єдиного центру" ніякої перспективи". Усі пам'ятають, як тодішній голова Секретаріату Президента – Віктор Балога наказував усім головам органів влади сприяти створенню "Єдиного Центру" на місцях, схоже пригадав своє минуле в СДПУ (о)... тай взагалі Балога - це людина, діяльність якої побудована на інтригах, розбраті та цинічних маніпуляціях. Він вів переговори про створення «широкої» коаліції з Партією регіонів, він був противником створення Демократичної коаліції за підсумками позачергових виборів 2007 року. І Ви вступаєте у його партію, тим самим перекреслюючи все, за що боролися у 2004 році...

Вибори про створення широкої коаліції, якщо я правильно пам'ятаю, вели дві політичні структури – Партія регіонів і БЮТ. Інших серйозних перемовин в інших форматах я не знаю. Закликаючи голосувати за Єдиний Центр на місцевих виборах, я закликаю в першу чергу за себе та людей, які йдуть разом зі мною робити конкретні справи для лучан, жителів області.
Думаю, своєю виборчою кампанією ми вже довели, що зроблено і що здатні зробити, маючи на це відповідні можливості. У всякому разі я чітко розумію, що ні Віктор Балога, ні Юлія Тимошенко, ні Арсеній Яценюк, ні Сергій Тігіпко не будуть вирішувати проблем лучан.
Проблеми лучан повинні вирішувати ті команди, які проживають на місці і можуть це зробити максимально ефективно.
За одну з таких команд – команду Єдиного Центру в місті й області – я закликаю вас голосувати.

Олена: Вчора прочитала, що депутат міськради Семенюк попалася на хабарі. Мені колись казали, що на хабарі попадаються або ті, хто втратив почуття міри і починає брати непомірно, нагліти, або ж всяку мєлкотню, аби міліція "план виконувала". ви вже не перший рік у владі - ви з цим згідні?

Це залежить від підходів влади до проблеми корупції. Вважаю, якщо є політична воля, то проблему хабарів можна викоренити. Але потрібно, щоб правоохоронна система відповідала і перспективам, і баченню того, як в нас має виглядати боротьба за закон. На превеликий жаль, сьогодні так не є.

Юрій: на вашій зовнішній рекламі я бачив, що поняття "якісна країна" ви ототожнюєте з реальними тарифами і добрими дорогами. ви вважаєте, що тільки цього не вистачає, аби Україна зажила якісно?

Не тільки цього. По-перше, я думаю, що ви не достатньо обізнані з програмою «Якісна Україна». Готовий надати вам більше інформації про те, з яких принципів і підходів складається ця програма.

По-друге, безперечно, нам бракує багато практичних речей, які очікують свого вирішення. Це стосується проблем в медичній, освітній, культурній, духовній сферах тощо.
Але для того, щоб вирішити ці проблеми, нам необхідно знайти можливості, в першу чергу, фінансові.
Програма енергозбереження якраз і дає відповідь на те, де знайти кошти. Проблема широкого використання прикордонного потенціалу міста сприяє притоку інвестицій. Проблема прозорості роботи правоохоронних органів, відсутності корупційних схем гарантує бізнесу, як внутрішнього, так і зовнішнього походження, ефективне функціонування, а отже, і можливості розширення.
Це та ресурсна база, яка дає нам можливість говорити про вирішення проблем у перерахованих сферах, а також в системі ЖКГ та інших напрямках, які потребують вирішення.

Володя: Доброго дня, дякую за краватку, яку ви мені подарували того разу.

Прошу! Але цього разу дарувати не буду :-). До речі, як носиться?

Михайло Наход: Які політичні сили Ви зараховуєте до своїх опонентів, а які до партнерів у цій виборчій кампанії?

Опонентами нашими можуть бути тільки ті політичні сили, програми яких не відповідають нашим ідеологічним засадам. Серед таких на сьогодні бачу партії комуністичного та соціалістичного спрямування. З іншими партіями в той чи інший спосіб ми могли б співпрацювати.
Але на даний час ми не є в парламентській коаліції, не підтримуємо більшість рішень щодо організації економічного процесу, політичного вирішення тих чи інших доленосних для нашої держави позицій (як-то харківські угоди, створення коаліції шляхом «тушкування», внесення змін до Конституції через Конституційний суд, а не Верховну Раду, новий Податковий кодекс, нова редакція закону про мови), тому партнерів шукаємо якраз з точки зору партій, які також не поділяють подібну політику.

Микола: Ви кажете про свою команду. А опишіть її, будь ласка. Назвіть імена. І поясніть ПО КОЖНОМУ, чому саме ВИ взяли саме ЦИХ людей у свою команду? Ну хоча б про перші п"ятірки до облради та луцької міської ради
Називаю.
Борис Загрева – заступник голови облради, народний депутат України четвертого скликання. Людина відповідальна, патріотична, грамотна.

Валерій Діброва – депутат облради, нардеп третього скликання, керівник одного з найбільших селянських господарств, ініціатор аграрної політики обласної ради протягом багатьох останніх років.
Василь Гром – викладач економіки у Волинському національному університеті, колишній заступник голови ОДА, один з найкращих фахівців у галузі управління публічними фінансами в області.
Ігор Гнетньов – завідуючий поліклінікою №1 міста Луцька, талановитий управлінець, колишній афганець, керівник нової формації, умілий, грамотний, знаючий.

Анатолій Бубенщиков – діючий депутат міської ради, з кінця 80-х років учасник усіх патріотичних рухів. Не дивлячись на свій молодий вік, серйозний громадський і політичний діяч нашого краю.
...Я можу говорити довго про своїх колег, які є кандидатами в депутати різних рівнів рад. Хочу, щоб ви повірили, що ці люди професійні, грамотні, порядні. І разом готові вирішувати проблеми, які стоять перед нашими краянами.

Маркіян: У пологовому будинку катастрофічно не вистачає дорогих ліків, які потрібно давати діткам, які народжуються з вадами. Такі ліки купують батьки, які часто просто не мають на це коштів. Якщо проаналізувати вартість Ваших рекламних білбордів та роликів, то за цю суму можна було б купити кілька порцій ліків і врятувати кілка дитячих життів? Чому Ви, як і всі кандидати, не додумались вкласти кошти в таку "рекламу", яка була б набагато дієвішою та кориснішою?

По-перше, неможливо проводити агітацію, не доносячи свою позицію до людей. Навіть, якщо вчинити так, як ви кажете, це треба зробити через якісь засоби.
А в нас це коштує грошей. Давайте не будемо вимірювати людським життям вартість тої чи іншої продукції.
Давайте рятувати людські життя в міру своїх можливостей. Я готовий допомагати людям і, повірте, роблю це незалежно від того, скільки постерів з моїм зображенням висить у місті Луцьку.
Насамкінець – ціна цих речей не є настільки великою, як ви тут намагаєтесь висловитись.

Михайло Наход: Володимир Налькович у сьогоднішньому матеріалі інтернет-видання "Українська правда" під назвою "Особливості національного полювання на мерів" звучить припущення наступного змісту: "...Очевидно, не бажаючи повторити долю однопартіця, майже відразу після арешту Андрія Амбросьонка зняли свої кандидатури в мери інші представники Єдиного Центру - Володимир Бондар з Луцька та Віталій Яворський з Миколаєва. Щоправда, останній на користь представника Сильної України." Як прокоментуєте дане припущення журналіста? Чи справді діюча влада чинить тотальний тиск на представників "Єдиного Центру"?

Тиск не представників ЄЦ є. Це, на жаль, відповідь влади на принципову політику наших депутатів у Верховній Раді, які категорично відмовились входити в коаліцію та підтримувати ті питання, про які я говорив вище. Арешт мого колеги Андрія Амбросьонка з Донецька на підставі кримінальної справи, яка була закрита три роки тому, у якій він проходив свідком, – це яскравий показник того, як влада щонайменше в Донецьку бореться з неугодними кандидатами на посади міських голів.
Щодо ситуації у нашій області, то нічого подібного, принаймні щодо мене, у нас не було.
Мені здається, що чітко й аргументовано виклав свою позицію щодо шансів декількох кандидатів, що балотуються одночасно, мають близькі ідеологічні засади і заважають один одному на електоральному полі. Вважаю це теж технологією, яка застосовувалась у тому числі проти мене.
Тому я прийняв рішення балотуватись на іншому рівні, дати можливість пройти одному сильнішому кандидату, а іншим вчинити за моїм прикладом.

Володя: Як носиться? Просто супер. Тепер з мене подарунок, що вам подарувати? У вас 16 жовтня був День народження. Мої вітання. Так що подарувати?

Найкращим подарунком буде ваша активна позиція і підтримка на виборах кандидатів від Єдиного Центру в депутати до міської та обласної рад.

Юрій: Ви багато говорите про енергозбереження. Дякую, до речі, вам за це бо теж вважаю це вкрай важливим. Але пам"ятаючи вас на посаді губернатора, не пригадую жодної, запровадженої вами програми з енергозбереження. Чому?

Не пригадуєте, тому що Ви, даруйте, неуважні. Навіть сьогодні я наводив приклад конкретних заходів щодо енергозбереження, які були здійснені. Якщо потрібна детальніша інформація, то звертайтесь до нас в офіс за адресою Ковельська, 2.

Dino: Чи читали Ви книгу І.Кріля "Українська мрія"?

Читав. Книга дискусійна. Але, мені здається, піднімає дуже багато актуальних питань, пропонує читачам задуматись над конкретним їх вирішенням.

Володя: Кого Єдиний центр на Волині буде підтримувати в мери міста Луцька, враховуючи те що ви зняли свою кандидатуру?

Кожен член Єдиного Центру на виборах міського голови Луцька прийматиме власне рішення, як і кожен лучанин.

Viktor 69: Ви були в комсомолі???

Так.

Tan4ik: Тепер не про політику )) зараз обідня пора.. а де Ви зазвичай обідаєте, і що саме полюбляєте поласувати в обід?? Дякую.

Часто обідаю в «Майдані». Їм, як правило, салат з буряка або з капусти, червоний борщ, рибну страву або вареники з м'ясом.

Тетянка: В той день, коли ви казали, що знімаєтеся свою кандидатуру на посаду луцького міського голови, на чаті в "ВН" був Козюра. І він сказав, що ви з ним не спілкувалися в понеділок, коли ви написали заяву про відмову від участі в перегонах на посаду мера. Хоча ви стверджували протилежне. Хто правий?

З Андрієм Козюрою я спілкувався з цього приводу двічі. Обидва рази отримував відповідь, яка була зрозуміла щодо його ставлення до моїх пропозицій. До речі, з цього приводу з ним спілкувався не тільки я.

Юрій: Володимире Нальковичу, а як ви оціните хід передвиборчої кампанії на Волині загалом? Якість? Креативність? Переконливість? Чия кампанія вам сподобалася найбільше - крім Бондаря і ЄЦ, само собою

Не хочу здатись нескромним, але кампанія повинна бути такою, яка несе ідею, приковує до себе увагу, викликає емоції. Я не побачив якоїсь іншої подібної кампанії, про яку міг би сказати те, що сказав вище.

Софі: Чи відомі Вам факти незаконної агітації?

На це питання повинні давати відповідь або територіальна виборча комісія, або суд. Свою думку з цього приводу я спрямовував і в одну, і в іншу інстанцію. Відповіді, які я там отримував, сьогодні коментувати вважаю зайвим.

Микола: Ви увійдете у більшість у ВОлинській обласній раді, коли туди ввійдете? Якою буде ця більшість? Чи правда, що Клімчук хоче бути головою облради бо з крісла губернатора його скоро попруть - відсоток регіонів на Волині буде малим

Не думаю, що його «попруть» з крісла голови ОДА. В будь-якому разі, якщо стану депутатом обласної ради, буду боротись за створення такої більшості, яка б максимально відповідала інтересам лучан та волинян.

Юрій: Коли ви вже станете депутатом, і до вас прийде дві делегації – одна з міста Луцька, й інша – з села Погулянка Любешівського району. А допомогти ви зможете тільки одній (ну, наприклад, тому що грошей у бюджеті вистачає тільки на одне). А проблеми там – абсолютно однакові... Кому допоможете?

Коли стану депутатом, тоді й прийму рішення.

cкептик: Особисто бачив багато закидів, що до проведення Вами дуже брудної кампанії. Що Ви можете сказати з цього приводу?

Вперше про це чую. Розшифруйте.

Інночка: Скільки людей працює у штабі "Єдиного центру" і скільки у його прес-службі чи PR-відділі (не знаю, як правильно назвати)? До вас можна потрапити на роботу?

Потрапити на роботу можна. Всього у штабі, обласному, міському та у штабі кандидата на посаду міського голови, працювало менше 10 людей, включно зі мною.

Юрій Є інформація, що ваше рішення знятися з участі у виборах луцького мера пов"язане якось з "нальотом" податківців на ПриватБанк. Прокоментуйте будь ласка

Коли починаються питання з такої фрази, яка має радянські корені, або, я б сказав, комуністичні, «существует мнение…», це одразу викликає в мене певні перестороги. Насправді моє рішення пов’язане з тим, що у 2012 році закінчується календар Майя і сенсу тоді працювати на будь-якій посаді не буде. )))

Володя: Чому люки круглі?

Зараз у редакцію «ВН» випадково зайшов Стемковський В.В., і він достеменно знає відповідь на це запитання. За його версією, тому що земля кругла.

Маркіян: У своїх передвиборчих обіцянках ви значну увагу акцентували на реконструкції та оновленні будинків. Чи не вважаєте Ви,що є нагальніші проблеми, ніж фарбування будівель? Всі будинки, позначені у Вашій рекламі,знаходяться в центральних районах міста. А як же ж околиці, де люди ходити нормально не можуть через погані дороги?

Навіть складно щось відповісти на запитання людини, яка взагалі не розібралась у проблематиці, на якій не тільки я акцентую увагу, а яка об’єктивно існує у місті. Зводити заходи по енергозбереженню, зменшення споживання газу, зниження рівня комунальних тарифів для населення, покращення комфорту житлового фонду до банальної проблеми фарбування будинків є щонайменше некоректним.

Viktor 69: Вас не напрягає коли говорять про ваші стосунки (я маю на увазі ділові) із Василем Столяром???

Мене взагалі мало що в цьому житті «напрягає», якщо так висловлюватись. А якщо серйозно, то ні – «не напрягає». З цього приводу анекдот.
- Ви так добре виглядаєте, мабуть, п’єте горілку?
- Ні?
- То, може, вживаєте наркотики?
- Ні, ніколи.
- То може з жінками багато часу проводите?
- То як же ви розслабляєтесь?
- Та я просто не напрягаюсь!

Юрій: До вас не зверталися інші кандидати з пропозцією заявити, що ци ви на їх користь знялися? Що пропонували взамін? І ще одне питання - чи погодитеся ви, якщо після виборів новий мер микола романюк запропонує вам посаду заступника?

Перше. Звертались. Але в моєму розумінні домовленості повинні передбачати врахування інтересів обох сторін. Пропозицію просто "знімись на мою користь" вважаю несерйозною. Сідати і думати про відстоювання ідеологічних позицій, принципів формування єдиної команди ніхто не хотів.
І друге – ні, не погоджусь.

Микола: Хто менше зло для Луцька - Грицюк чи Романюк?

Я не знаю критеріїв вимірювання рівня зла.

Юрій: Яка б ситуація заставила вас вийти з партії Єдиний центр?

Якби політика цієї партії не відповідала моїм ідеологічних позиціям і внутрішнім переконанням.

Viktor 69: Ви ж напевно бачили як Януковичу впав вінок на голову... Розкажіть про курьйози і приколи які траплялися з вами коли ви були головою ОДА!!!!

Навіть не знаю. Складно пригадати. Якщо пригадаю, передам в редакцію.

Солдат Джейн: А як довго Стемковський з вами працює. Хто він для вас?

Ми знайомі більше 10 років. Разом формувалися як особистості. Відстоювали громадські позиції через представництво у молодіжному громадському русі.
Вважаю, що завжди були колегами, оскільки на багато питань суспільного, громадського і політичного життя країни маємо схожі погляди. Не пам’ятаю такого, щоб нам було складно спілкуватись.

cкептик: Що до брудної кампанії. До прикладу, негативні написи в адресу Романюка на будинках в районі ГПЗ, активні дописувачі коментарів тут на ВН, чомусь пов'язували саме з Вашою передвиборчою компанією. Чому на Вашу думку вони так вважали?

Це треба запитати у них. У моїй філософії проведення кампанії взагалі суперечить технології обписувати будинки. Вважаю, це шкідливо не тільки для чиєїсь персонально кандидатури, а в першу чергу для міста. Не знаю, що саме ви маєте на увазі. Жодних рішень обписувати будинки, стовпи не приймав і ніколи б не прийняв.

Viktor 69: Де можна "закосити" більше грошенят... Депутатом чи губернатором... Ви ж були там і там?

Залежно від підходів і вашої хватки. У будь-якому разі і там, і там можна заробити так, аби потрапити в місця не дуже віддалені до кінця свого віку.

Юрій: Ви вийшли з молодіжного громадського руху. Який стан його зараз у луцьку, як ви вважаєте? Є якийсь прогрес? Чи ніхто крім гратножерів там так і не з"явився?

Ви дуже влучно охарактеризували нинішній стан. Ця проблема не може не турбувати нас, людей, які свого часу були активними. Хоча, з іншого боку, переконаний, що нав’язати активність штучно не можна.
Напевно, треба думати, як створити передумови для того, щоб молодіжний рух розвивався активно, імпульсивно, без зайвої стимуляції ззовні.
Хоча якщо нинішня влада буде продовжувати і далі вести таку політику, яку вона проводить, то я думаю, що це питання найближчого часу.

Tan4ik: Ви самодостатня людина: гроші є, авто є, будинок є, дружина є........ все є...... навіщо політика?? не втомилися ще?? Коли на пенсію?

Законодавство відводить людині певний біологічний час, коли вона повинна йти на пенсію. Я займаюсь тією справою, яку люблю і вмію робити. Якщо це політика, тоді так.

Солдат Джейн: Окрім Майдану ви десь тусуєтеся? Вас можна побачити в нічних клубах, барах чи на картингу, в більярдній, в покер -клубі? ...

Останнім часом ні, але, напевно, треба відновити такі тусовки.

Микола: Слухайте, воно вже якось призабулося, і я щось не пригадаю тодішніх подій... Нагадайте свою аргументацію - чому ви вийшли з НУ і вступили в ЄЦ

Основна причина була та, що я не погоджувався з рішеннями тодішнього керівництва партії (Кириленко В'ячеслав та Гуменюк Олег) щодо стратегічних і тактичних рішень діяльності Нашої України.
Єдиний Центр створювався як технологічна партія, яка могла б займатися наступними президентськими виборами президента Віктора Ющенка.

Олена: Ви чекаєте якихось таких дуже масових і тотальних фальсифікацій післязавтра на Волині? Якщо так - то що робите і робитимите надалі, аби цьому запобігти?

На всіх ДВК у нас будуть працювати члени комісії та спостерігачі, які власне і будуть запобігати цим речам у міру своїх можливостей. Думаю, масових фальсифікацій, що застосовувались на попередніх виборах, зараз не буде.

Олена: Чула, що Єдиний центр проводитиме екзит-пол. І на волині також?

Так, зокрема Луцьк – одне з 4 міст, де буде проведений екзит-пол, у тому числі по виборах міського голови. Це проводитиме центральний офіс нашої партії, і вони ж будуть знати результати ще до підрахунку голосів. Думаю, що і ми отримаємо ці результати.
Й одразу після закриття дільниць ми зможемо це повідомити.
На «Волинських Новинах» 15 лютого відбудеться чат із головою Волинської обласної ради Володимиром Войтовичем
Гість чату на «ВН» - виконувач обов'язків начальника управління оподаткування фізичних осіб ДПА у Волинській області Людмила Арендарчук. Тема розмови…
На «Волинських Новинах» 15 грудня відбудеться чат із начальником управління охорони здоров'я Волинської облдержадміністрації Ігорем Ващенюком. Тема розмови: «Волинська медицина:…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus