USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12
Світ вражає: ДАІ і тріснуте лобове скло
Жаль що не маю ні фото ні відео, але позавчора ввечері мав спілкування з ДАІшником, який зупинив мене без причини та НАКАЗАВ дати документи. Я відмовився, так як він не представився та не вказав причину зупинки. Після цього він чемно назвав свою посаду, ПІБ та мотивував зупинку тим, що в мене побите скло. Стоїть і чекає на документи, потираючи руки.
Документи я так і не дав, просто сказав: "вам шо, повилазило? в мене в склі тріщина в куточку, а згідно правил, несправним вважаєтсья лобове скло, в якому є тріщини протяжністю понад 50см саме в зоні руху щіток. ще є питання?"
На що я почув такі теплі для кожного водія слова: "Щасливої дороги!"
Хто ще цього не знав - користуйтесь. Буду радий якщо комусь поміг ;)
Коментарів: 12
WWW Показати IP 26 Серпня 2010 11:03
СПС!!!!!! в мене якраз і тріснуте скло, але не в зоні руху щіток!!!!!!!))
дядько Показати IP 26 Серпня 2010 12:50
Ті мусара вопще охрєнєлі уже!
DexterKiller Показати IP 26 Серпня 2010 15:28
ДЯДЬКО!!!! Ну ти і дав!!!
пішохід Показати IP 26 Серпня 2010 17:17
Позалякували вже інспекторів, капец! Тріщина не 50 см., а 5 см згідно ДСТУ
goodok Показати IP 26 Серпня 2010 18:08
тут на ВН під ніком "пішохід" працює працівник пресслужби ДАІ. 100%. ШО, СТРЬОМНО коли маси людей проти ДАІ виступлять??? звичайно! пророцтва племені Майя були хибними: в 2012 прийде не кінець світу, а кінець епохи
DexterKiller до goodok Показати IP 27 Серпня 2010 16:33
Цікаво звідкіля у Вас інформація, щодо епохи... Та якщо так, то яка епоха закінчиться, а яка почнеться?????????????????????????7
goodok Показати IP 26 Серпня 2010 18:09
...кінець епохи нахабних даішників!)))
ND Показати IP 26 Серпня 2010 21:54
Цікаво, що тріщину на вікні працівник ДАІ побачив, а от я сьогодні їхала у маршрутці, водій якої, проїжджаючи повз пост ДАІ, розмовляв по мобільному... Висновок: водій і мобільний меншого розміру, ніж тріщинка.
Пішохід Показати IP 27 Серпня 2010 12:44
Гудку! В ДАІ не працюю. Порядок і дисципліна повинна бути з двох сторін і інспекторів, і водіїв. Вже був період, коли ліквідували ДАІ, і чим це скінчилося. Я пропоную не лише працівників ДАІ на камеру знімати, але й відео машин порушників викладати в Інтернет. В Луцьку є такі машини, що регулярно ПДР порушують: їдуть не з того ряду на Яровиці, Ковельській, біля ТАМ-ТАМу. Я особисто таких, незважаючи на марку машини, зразу притискую до бровки, щоб їздили як всі. Так що в стійло треба ставити і одних, і других.
goodok до Пішохід Показати IP 27 Серпня 2010 16:10
згоден що горе-водіїв у нас вистачає і тут є над чим попрацювати... але в кого влада? в кого повноваження? водія і так на техогляді за все вздрючать (хоча і тут не мають права), а мента ніхто не може. Ліквідовувати ДАІ як орган не треба, а от зовсім змінити діяльність із КАРАЮЧОЇ на ПОПЕРЕДЖУЮЧУ цілком можливо. Але ж на реформу ніхто не піде, бо мозги треба включати, та й кум, брат, сват без роботи залишаться. п.с. на з'їзді з Яровиці я й сам часто наліво повертаю з другого ряду (наголошую - з другого, а не з правого). Тільки баран міг пустити такий великий потік машин одним рядом там, де може одночасно повертати два потоки автомобілів. Чи не вистачає розуму відповідну дорожню розмітку спроектувати???
пішохід Показати IP 27 Серпня 2010 17:52
А я завжди стою в загальній черзі. Ніякого другого ряду там немає. З правого ряду можна їхати направо, з лівого наліво. І що, якщо вас інспектор зупинить на Набережній, то знову він буде нахабний і т.д., а ви праві, бо на Вашу думку там має бути "середній" ряд. Починати потрібно з себе!
goodok Показати IP 28 Серпня 2010 09:17
доки полосу не намалюють і знак не поставлять, то уникатиму інспекторів, але факт залишається фактом - дорога широка, а розмітки ніякої нема - в такому випадку водій сам повинен догадуватись скільки смуг руху. А хочете стояти в тупій черзі - стійте. Може через перенасиченість такими любителями правил наша держава й котиться у прірву.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus