USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Світ вражає: У Південній Кореї взяли на роботу робота-журналіста
У Південній Кореї взяли на роботу журналіста-бота, який уже пише статті на спортивну тематику. Про це повідомляє видання Yonhap, яке й працевлаштувало робота, пеедає Кореспондент.

"Інформаційне агентство Yonhap представило автоматизовану систему для випуску новин про футбольні ігри Англійської прем'єр-ліги", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, програмне забезпечення Soccerbot засноване на алгоритмі, який імітує те, як пишуть журналісти. Бот випустив загалом 380 автоматичних експериментальних статей, кожну через одну-дві секунди після закінчення гри.

У Yonhap заявили, що розроблять ще одну програму - PyeongChang - для освітлення зимових Олімпійських ігор у лютому 2018 року.

Зазначається, що Soccerbot користується базою даних зі словами і реченнями, написаними репортерами Yonhap. Він випускає статті в три етапи: збирає дані, записує їх реченнями і проводить перевірку орфографії і граматики. Програма також збирає дані з п'яти різних джерел для ідентифікації недостовірної інформації.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus