USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Світ вражає: В Австрії понад 1800 поштових відділень продають криптовалюти
Поштовий провайдер Austrian Post додав можливість купувати криптовалюти біткоїн, Ethereum, Dash і Litecoin в більш ніж 1 800 відділеннях, розташованих по всій країні.

Про це пише Finance з посиланням на Bitcoin.com.

Як повідомляє видання, опція стала доступною завдяки партнерству найбільшого австрійського поштового провайдера з платформою BitPanda (в минулому Coinimal). За словами представників BitPanda, в даний час клієнтська база сервісу становить понад 300 000 користувачів.

На думку представників BitPanda, співпраця з Austrian Post дасть можливість компанії ще більше наростити клієнтську базу і збільшити обсяг транзакцій, здійснюваних через дану платформу.

Клієнти поштових відділень Austrian Post зможуть купити паперові ваучери Bitpanda номіналом 50, 100 і 500 євро. Далі, за допомогою коду ваучера користувачі зможуть на сайті Bitpanda придбати будь-яку з чотирьох доступних криптовалют.

“Цифрові активи будуть грати ключову роль в нашому житті, і вони не суперечать класичним валютам”, — зазначили представники BitPanda.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus