USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Романтики українського року «Беz обмежень» заспівали разом із маленькими лучанами

4 Квітня 2019 10:41
Романтики українського патріотичного року гурт «Беz обмежень повернулися до Луцька з кращими хітами за останні 20 років. Музиканти подарували шанувальникам море драйву та величезний заряд позитивної енергетики. Натомість, лучани зустрічали гостей з цукерками, квітами, танцями та щирими посмішками.

Так, концерт «На біс», під час якого музиканти виконали пісні, що неодноразово займали топові місця хіт-парадів країни, відбувся 3 квітня о 19.00 у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Варто зауважити, що «Беz Обмежень» – бажані гості серед лучан, адже ще за місяць до основного концерту організатори продали усі квитки. Саме тому, вони спільно із музикантами прийняли рішення подарувати фанатам ще й додатковий концерт, що відбувся перед основним – о 17:00 годині.
Тож, вийшовши на сцену, фронтмен гурту Сергій Танчинець жартома запитав у присутніх, де вони були у неділю 31 березня – «у церкві чи на виборах?».

«Сьогодні який день? Середа? А чому ви не на роботі?», – загравав вокаліст «Беz обмежень» із глядачами зі сцени.
Він зазначив, що музиканти привезли до Луцька концерт з найкращими піснями, що гурт створив за двадцять років:

«Погодьтеся, це – немало», – зазначив Сергій Танчинець.


Першою піснею, якою музична формація обдарувала слухачів, був знаний хіт «Буду з тобою!». Опісля музиканти заспівали пісні «Листопад», «Хочеш», «Кохана», «Без неї ніяк» та інші.
Вокаліст гурту Сергій Танчинець зізнався, що уже 25-го серпня цього руку музиканти вирушать у грандіозний тур, що триватиме довжиною в рік:

«Заїдемо з ним і в Луцьк. А першою ластівкою цього альбому є пісня про момент в житті кожного з нас – коли над вами запалають ваші зорі», – сказав фронтмен гурту, після чого зі сцени пролунав трек «Зорі запалали», який, до слова, менше як за місяць набрав понад 2 мільйони переглядів у мережі інтернет.
Не оминули музиканти й болючої для українців теми – війни на сході держави. Вокаліст гурту закликав лучан не забувати про тих, хто захищає суверенітет країни, а також про тих, хто уже ніколи не побачить ні неба, ні сонця – живих та полеглих захисників України.


«Най вже прийде весна...» – зі смутком зітхнув музикант, після чого присутні у залі в пам’ять про полеглих Героїв увімкнули ліхтарики на мобільних телефонах, «Беz обмежень» заграли однойменну композицію.
Підготувала Вікторія Семенюк

Фото та відеоматеріали – автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus