USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

З'явився запис розмови з луцьким терористом, який погрожує підірвати людей в автобусі

21 Липня 2020 14:23
Журналістам вдалось поспілкуватись з чоловіком, який захопив заручників у Луцьку.

Журналісти «Першого» поговорили з однією із заручниць луцького терориста. Вдалося поспілкуватися і з самим чоловіком, який назвав себе Максим Плохой. Чоловіка насправді звати Кривош Максим Степанович, він народився 6 листопада 1975 року у селищі Гай Оренбурзької області в Росії. Проживав деякий час у Луцьку, на вулиці Дружби Народів. Раніше він був двічі судимий. Відбував покарання у вигляді позбавлення волі протягом 10 років за здійснення низки тяжких злочинів. Після одруження переїхав у Дубно.

Лучанка, яка перебуває в автобусі, сама вийшла на зв’язок з журналістами видання.
Чоловік вимагає максимально поширити його вимоги.

Наводимо спілкування з ним дослівно:

«Максим Плохой»: Ви вже поширили мої вимоги?

Журналісти: Ні. Ми ще нічого не отримали.

«Максим Плохой»: Вам зараз власниця цього телефона ... В мене є певні вимоги кароче. Якщо їх не виконають тобто.. Замінована одна вибухівка в людному місці Луцька. Замінований автобус, куча автоматичної зброї. Куча гранат. Зрозуміло?

Журналісти: Так. Зрозуміло.

«Максим Плохой»: Мене звати Максім Плахой. ...Заходити в ВК під цим псевдонімом, в соціальних сєтях я Максим Плахой. Там виложено відео і вся інформація

Журналісти: А скільки у вас людей? Як вони себе почувають?

«Максим Плохой»: Людей багато, повний автобус, є діти, є вагітні. Як почуваються – це вже наше. Це вже хай держава піклується. Вона ж піклується про людей.

Журналісти: А ви можете нам озвучити свої вимоги?

«Максим Плохой»: Ти послухай мене! Я сказав підтягуй побільше журналістів. Тому що якщо почнеться штурм я взірву автобус. І не тільки автобус. А й дистанційно взірветься бомба в людному місці.

Журналісти: А ви можете нам повторити ваші вимоги?

«Максим Плохой»: Та я тобі не буду повторювати вимоги, вони написані нахрен є!!! Тобі скидувалося на вайбер блять!.

Спілкування відбувалося через телефон волинянки, з якою зв’язався

Журналісти. Вона сама шукала вихід на журналістів, очевидно на вимогу терориста. Після розмови з ним вона додала:

«Будь ласка, чим побільше... просто поширте. Якщо ті вимоги будуть виконані. Це не є якісь вимоги... Влада може їх виконати. Знаєте, саме головне, що влада може їх виконати! Діло в тому чи вони хочуть! Це мінімальні вимоги. І Зеленський може сказати по всій Україні, щоб подивитися фільм «Земляне»! І ті інші, що є в тих вимога, теж можуть сказати».

Через це до Волинської області відбув міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Він координуватиме дії правоохоронних органів на місці події.

Нагадаємо, як розповів начальник головного управління національної поліції у Волинській області Юрій Крошко вранці 21 липня у центрі Луцька невідомий захопив автобус з заручниками, при ньому є вибухівка, зброя. Вимоги опублікував у Твіттері.

Наразі поліцейські моніторять його акаунт. Внятних вимог не висвітлено, загальні фрази та невдоволення системою, конкретно якою – не зазначено.

Біля прокуратури в ряд зупинили усі тролейбуси. Маршрутки об‘їжджають по інших вулицях. Людей не пускають, а тим, хто рветься, пояснюють «там стріляють».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Нікі Показати IP 21 Липня 2020 14:36
З Оренбурзької області.... Знищити падлюку!
Лучанин Показати IP 21 Липня 2020 14:44
Його батько Степан Максимович був викладачем в політехнічному інституті, але після того коли його син Максим попав в тюрму, він став алкоголіком( на вигляд був, як бомж).Степан Максимович помер. .Це жах, що у нього такий син Що ж він робить?
Психопланетарій, Лип Показати IP 21 Липня 2020 14:46
Все это бред сивой кобылы. Брать и на месте задержания расстрелять надо этого психа, его лечить нет необходимости. Он уже дошел до ручки. Брать и тут же расстреливать привселюдно. Иначе этот беспредел будет повторяться через день, завтра, послезавтра в Луцке, Ровно или Киеве, а потом еще где нибудь. И будут страдать, бояться за свою жизнь простые и невинные люди, дети.
канадійка Показати IP 21 Липня 2020 15:06
треба як в Ізраілі - не вести ніяких пеговорів з терористами, тільки знищувати.
Бруннен джи до канадійка Показати IP 21 Липня 2020 15:55
Разом з автобусом
олександр Показати IP 21 Липня 2020 15:58
а може владу корупціонерів треба знищувати насамперед
Ірина Показати IP 21 Липня 2020 16:03
Ситуація неоднозначна! Громадянин не вимагає собі мільярд і острів, а хоче справедливості, а влада прогнила повністю. Обирають народ безбожно. Хай ще керівника НБУ привезуть, одні пройдисвіти у владі.
Анонім до Ірина Показати IP 21 Липня 2020 20:45
Якої він справедливості вимагає? Відпустив би дитину і вагітну, мав би вигляд якогось адекватного. А так...
Я тут виріс Показати IP 21 Липня 2020 16:16
А вам не здається що людину все просто дістало!!!! Від садочків до судовоіі системи , де той в кого гроші правий у всьому....
Я тут виріс Показати IP 21 Липня 2020 18:27
Максим Кривош займався у Дубні опікою тварин, зокрема – собак. Цю інформацію Суспільному підтвердила зоозахисниця з Рівного Алла Лосік. " Він у Дубно захищав тварин, лікував, то там його всі знають, і влада знає, і ветеринари. Всі шоковані. Він ніколи не проявляв агресії, вихований, стриманий", - розповіла волонтерка.
До я тут виріс Показати IP 21 Липня 2020 19:23
Його може й дістало, та це не означає, що винні ті, хто в автобусі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus