USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

1 вересня луцькі учні підуть до шкіл, попри помаранчеву зону

28 Серпня 2020 13:14
Із 1 вересня в усіх закладах освіти, розташованих на території Луцька, розпочнеться новий навчальний рік.

Про це йшлося 28 серпня під час позачергового засідання сесії Луцької міської ради.

Як пояснив керівник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Кирилюк, у Луцьку працюють дошкільні навчальні заклади, однак, відповідно до попереднього рішення міської ради від 23 травня, традиційна робота шкіл, училищ і вишів поки не передбачена.

«Пропонуємо внести зміни до рішення міської ради, прийнятого раніше, і з 1 вересня дозволити відвідування закладів освіти її здобувачами з дотриманням вимог постанови Головного санітарного лікаря України від 30 липня 2020 року №42 Про затвердження тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19», – зазначив Юрій Кирилюк.

На запитання депутатів, чи буде можливим відвідування шкіл учнями, училищ і вишів студентами, адже Луцьк вчергове віднесли до помаранчевої зони епідеміологічної загрози через поширення коронавірусу, Юрій Кирилюк зазначив, що в помаранчевій зоні дозволена робота всіх навчальних закладів; діяльність закладів освіти обмежується лише в разі потрапляння населеного пункту до червоної зони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus