USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

5 продуктів, яким варто знайти місце в холодильнику: корисні «додатки» до зимового раціону*

20 Січня 2021 14:16
У холодну пору року особливо важливо стежити за наповненням холодильника. Адже зміна звичного раціону – розумний крок, який дозволяє зміцнити імунітет та покращити самопочуття. Додавання до нього ударної порції вітамінів – те, що треба для організму, виснаженого різкими перепадами температури та погіршення погодніх умов.

Про корисні продукти, які лікарі-дієтологи радять регулярно вживати взимку, мова піде нижче.

Селера

Попри рекордно низьку калорійність, у селери висока харчова цінність. Вона містить калій, фосфор, кальцій, а також вітаміни B, C і К.

Селера швидко псується, тому варто знайти для неї в холодильнику зону з підтримкою «клімат-контролю».

Холодильники BOSCH в Moyo чудово підходять для зберігання селери, оскільки працюють на базі технологій FreshSense та Multi Air Flow.

Капуста Кейл

Нещодавно про цей сорт капусти знали лише досвідчені вегани та сироїди. Але вона містить вітаміни з різних груп, а також залізо, магній та безліч інших мікронутрієнтів.

Броколі

У «зоні свіжості» або звичайному кошику для овочів та фруктів варто знайти місце для броколі. Це також рослина родини капустяних. Її можна їсти у сирому та в приготованому вигляді. Броколі добре смакує у складі запіканок або як самостійна повноцінна страва.

Гарбуз

Науково доведено, що вживання гарбуза сприяє підвищенню ефективності роботи імунних клітин. Опірні властивості організму ростуть завдяки вітаміну С, який у великих кількостях міститься в м’якоті жовтогарячого овоча. Також у складі гарбуза є фолієва кислота, яка особливо корисна для жінок.

Авокадо

Цей яскраво-зелений плід з маслянистим м’якушем і ніжним смаком – справжня знахідка для любителів корисних перекусів. Його можна додати до салату, запекти або ж перетворити у смачний соус для тостів.

Ці 5 продуктів обов’язково мають бути в холодильниках українців. Вони сприяють підтриманню організму в тонусі навіть у зимовий період.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
О! Показати IP 20 Січня 2021 16:26
Саме цих продуктів мені не вистачало. А то мясом скупився, червоною рибою, да й білою теж. А от капусткою все закислити, то самий раз.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus