USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Facebook планує перейменувати Instagram та Whatsapp

3 Серпня 2019 12:36
Представники Facebook підтвердили, що компанія незабаром змінить назви своїх дочірніх підприємств Instagram та WhatsApp.

Керівництво соцмережі планує вивести на перший план приналежність Instagram та WhatsApp до Facebook, повідомляє НВ.

Після того, як компанія Facebook придбала Instagram та WhatsApp, її засновник Марк Цукерберг обіцяв, що не втручатиметься в роботу дочірніх підприємств і дозволить їм розвиватися автономно.

Згодом тиск Facebook на Instagram і WhatsApp став очевидним. Торік через розбіжності з керівництвом свої посади залишили засновники Instagram, а ще раніше співпрацювати зі своєю новою материнською компанією відмовилися засновники WhatsApp.

Пару місяців тому Марк Цукерберг публічно порушив свою обіцянку і заявив, що месенджер WhatsApp та соцмережа Instagram об'єднають з Facebook Messenger. У Facebook заявили, що всі три сервіси продовжать роботу як окремі додатки, але інфраструктура їх повідомлень буде об'єднана. Зміни повинні впровадити до кінця 2019-го або на початку 2020-го.

Тепер у Facebook вирішили піти ще далі і перейменувати Instagram та WhatsApp таким чином, щоб користувачам було відразу зрозуміло, кому належать ці сервіси. Як повідомляє Mashable з посиланням на The Information, представники Facebook підтвердили, що «вони хочуть більш точно описувати продукти і послуги, які є частиною Facebook».

Однією з версій нової назви є «Instagram від Facebook» і «WhatsApp від Facebook».

Те, що менеджери соцмережі планують ще більше зв'язати Instagram і WhatsApp з Facebook може викликати недовіру у аудиторії цих сервісів. Після скандалів, пов'язаних з витоком персональних даних користувачів Facebook, все менше людей хочуть асоціювати себе з цим брендом і допускати навіть думку про те, що Facebook може так само контролювати особисту інформацію в WhatsApp і Instagram.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ITішник Показати IP 3 Серпня 2019 14:31
У цих додатків така популярність, що зміна назви особливо ні на що і не вплине!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus