USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Аб'юз та одурманювання ліками: шокуючий виступ відомої співачки Брітні Спірз у суді

24 Червня 2021 16:58
Американська співачка Брітні Спірз виступила в Лос-Анджелеському суді, закликавши дати їй свободу після 13 років перебування під опікою. Емоційна промова артистки тривала близько 20 хвилин, і в ній пролунали справді шокуючі речі.

Так 39-річна співачка заявила, що почувається полонянкою, що її змушують виступати та заробляти гроші, розпоряджатися якими вона не має права. Спірз дають ліки, від яких вона мов п’яна, і застосовують щодо неї примусову контрацепцію. Та звинуватила в аб'юзі щодо неї (насильство фізичне, сексуальне, психологічне, фінансове, - ред.).

Ключові фрагменти її виступу наводять The Guardian, Page Six та NBC News, передає «Таблоїд. правда».

«Я просто хочу повернути собі своє життя», – наголосила Брітні.

«Я брехала та розказувала всьому світові, що я в порядку, і що я щаслива... Я перебувала в шоці. Я травмована... Але тепер я кажу вам правду. Отже, я не щаслива. Я не можу спати, – зізналася Спірз.

Брітні заявила, що «заслуговує на те, щоби мати життя». Співачка хоче вийти заміж та народити дитину, але їй у такому праві було відмовлено.

«Зараз у мене всередині встановлений... (внутрішньоматковий контрацептив), щоби я не вагітніла. Я хотіла, щоби його вийняли, щоби я могла спробувати завести ще одну дитину, але моя так звана команда не пустила мене до лікаря, бо вони не бажають, щоби я мала дітей», – розповіла артистка.

Статки Спірз оцінюються в 60 мільйонів доларів. Артистка позбавлена права ними керувати, а також приймати важливі рішення щодо свого особистого життя та здоров’я.

Артистка наголосила, що її батько Джеймі «на 100% отримує задоволення від того, що має контроль над своєю донькою та може завдавати їй болю». Брітні заявила, що чоловік карав її за невиконання його вимог, та порівняла себе з жертвою торгівлі людьми. Ба більше, вона навіть не знала, що має право звернутися до суду.

«Я довго не приходила в суд, бо не відчувала, що мене чують бодай на якомусь рівні», – зазначила вона.

«...Моє тіло працювало на мого батька протягом останніх чортових 13 років, намагаючись бути гарненьким... Мені сказали, що штат Каліфорнія дозволив моєму некомпетентному батькові заволодіти його донькою – він взаємодіє зі мною лише якщо я з ним працюю – вони сіли та дозволили йому так зі мною чинити? Людям, на яких я працювала, дали забагато контролю», – підкреслила артистка.
«Я не мушу перебувати під опікою, якщо я можу працювати, заробляти гроші, працювати на себе та платити іншим людям. Це безглуздо. Закони повинні бути змінені», – наголосила вона.

Зі слів Брітні, коли кілька років тому вона відмовилася від додаткових виступів у Лас-Вегасі, її психотерапевт заявив, що вона «не співпрацює», та замінив її звичні ліки на препарат літію. Від нього вона стала почуватися зле.
«Я почувалася п’яною. Я навіть не була в змозі підтримувати бодай якусь розмову з мамою чи татом... моя сім’я нічого не вдіяла», – поділилася Спірз.

Суддя Бренда Пенні після виступу Спірз відзначила, що її слова були «відважними». Вона сказала, що адвокат Брітні Спірз тепер може подати офіційне прохання про припинення опікунства над співачкою.

Адвокат батька артистки від його імені запевнив, що Джеймі «шкода бачити, що його донька страждає та відчуває такий біль».

«Містер Спірз любить свою доньку та дуже за нею сумує», – переказав адвокат.

Американська попзірка Брітні Спірс виступила у суді в Лос-Анджелесі у справі про управління її діловими та особистими справами.

Кар’єра співачки перебуває в руках законних опікунів з 2008 року, коли вона стикнулася з психологічною кризою. Угода, призначена судом, надала її батькові Джеймі Спірсу контроль над її майном та іншими аспектами її життя.

Тривалий юридичний конфлікт привернув увагу багатьох 2021 року після виходу Framing Britney Spears – документального фільму, присвяченого конфлікту щодо опіки над співачкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 24 Червня 2021 21:07
Думаю такий "батько" уже давно заслужив свої 13 років за гратами. Так знущатися з бідної дівчини, жах... І прикриватися "турботою і добротою". Ужас, бажаю Брітні звільнитися від цього психа і вдодачу ще нехай випише ордер для "неприближення" батька і всіх причетних до цього.
Адвокат Показати IP 25 Червня 2021 20:31
американсько-голі вудський дурдом і Дурочка спірс в головній ролі ! криша їде від розкоші .
Анонім до Адвокат Показати IP 25 Червня 2021 20:58
Та не знають як ще увагу до себе привернути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus