USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Армія відновлення»: на Волині безробітні облаштовують оборонні рубежі

18 Грудня 2022 14:12
До виконання суспільно-корисних робіт у межах проєкту «Армія відновлення» на Волині залучили 19 людей у двох територіальних громадах – Ратнівській та Заболоттівській.

Ратнівська селищна рада першою в області склала перелік таких робіт, визначила місце проведення та за сприяння служби зайнятості добрала 17 безробітних й уклала відповідні договори. Про це інформує Луцький міський центр зайнятості.

«Нині чоловіки облаштовують оборонні рубежі, спостережні пункти, блокпости, укріплюють споруди цивільного захисту. Роботи планують закінчити до кінця року», – зазначив голова Ратнівської селищної ради Віталій Бірук.

На теренах Заболоттівської громади вже працює двоє безробітних над першою лінією оборонних споруд. За день-другий до них долучаться й інші, щоби встигнути виконати заплановане до Нового року.
Читати ще: До робіт залучили понад 3 тисячі безробітних: на Волині працює Армія відновлення

Як зазначило в коментарі керівництво обласного центру зайнятості, добираючи кандидатів, враховували місце проживання, кваліфікацію та стан здоров’я. Варто зауважити, що участь безробітних у суспільно-корисних роботах надасть їм можливість отримувати за це більше, ніж середня допомога з безробіття. Представники служби зайнятості вкотре наголошують, що виконавці суспільно-корисних робіт виконуватимуть їх лише в межах області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ВІРУС Показати IP 18 Грудня 2022 15:29
АЖ 19 ЛЮДЕЙ?!
Читач Показати IP 18 Грудня 2022 15:57
Масштабно
До віруса Показати IP 18 Грудня 2022 19:09
І зарплата в 5 тисяч, точно вірус
Денис Показати IP 20 Грудня 2022 08:08
А тимчасово переміщених зі сходу не пробували залучити до Армії Відновлення ? Відповідь - НІ ! А дійсно навіщо, їх місце на заході в затишних кафешках... вони і на військовий облік не стають свідомо і працювати на громадських роботах точно не будуть! Проте соціальні виплати отримують вчасно. Владо схаменіться доки буде існувати така несправедливість? До добра це точно не приведе!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus