USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Авіакатастрофа з курсантами біля Чугуєва: начальника університету відсторонили

23 Жовтня 2020 21:30
Генерал-майора Олександра Турінського відсторонено від виконання обов’язків начальника Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба наказом Міністра оборони.

Про це повідомив глава Харківської ОДА Олексій Кучер у Telegram, пише Українська правда.

«Переконаний, що винні в цій трагедії мають бути названі та покарані українським судом. Так не має бути, щоб винні в загибелі наших курсантів та офіцерів уникли відповідальності та справедливого покарання за свої вчинки чи бездіяльність», – йдеться у повідомленні.

Турінського відсторонили до остаточного офіційного встановлення всіх обставин та причин катастрофи літака АН-26Ш під Чугуєвом.

Нагадаємо, увечері 25 вересня на Харківщині при заході на посадку в аеропорту міста Чугуєва розбився літак Ан-26 Повітряних сил Збройних сил України. На борту перебувало 27 осіб (20 курсантів і 7 офіцерів Харківського університету Повітряних сил ЗС України ім. Кожедуба). На місці катастрофи загинули 25 осіб, один курсант помер у лікарні від опіків.

Урядова комісія з технічного розслідування катастрофи літака АН-26Ш у Чугуєві свою роботу майже завершила і готова відзвітувати на наступному засіданні Уряду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Головне Показати IP 24 Жовтня 2020 13:34
Шо це повідомляє головний соснознавець Харківської області. Невже чоловіку чи губернатору нема чим більше зайнятись типу Допа,Гера чи Феня

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus