USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Айхо, або Подорож до початку»: у Камені-Каширському відбудуться магічні читання

12 Березня 2018 11:14
У Камені-Каширському презентують підлітковий роман-фентезі «Айхо, або Подорож до початку».

Чарівний світ відкриє письменниця Ореста Осійчук.

Захід відбудеться 13 березня, об 11:30, в районній бібліотеці для дітей (вул. Шевченка, 10), повідомляє Район.Камінь-Каширський.

«Айхо, або Подорож до початку» – це перша книга циклу романів, яка вийшла друком у видавництві «Синя папка» 2017 року. Роман уже полюбили як юні читачі, так і їх батьки. Це книга про підлітка, який переживає безліч фантастичних пригод, емоційних переживань та здобуває безцінний життєвий досвід.

Айхо – несміливий, провінційний хлопчина, який живе зі своїм дідусем Радо на околиці поселення в чудернацькому лісовому будиночку. Але прихід непроханого гостя руйнує розмірене життя малого, примушує його розлучитись із дідусем. Айхо опиняється наодинці зі Світом повним небезпек і підступів, у якому вирує запекла боротьба Храмів Темних із Орденом Геліонатів. Долаючи смертельні перепони, Айхо швидко дорослішає й розуміє, що сильною людину робить не тільки меч у руці, а й добре серце у грудях.

«Персонаж Айхо – рушійна сила в моєму житті. Саме він змусив мене повірити у власні сили. Моя книга «Айхо, або Подорож до початку» спонукає ніколи не переставати мріяти. Це історія, в якій кожен може знайти щось своє», – каже письменниця Ореста Осійчук.

У самій книжці на вас чатують загадки, пригодницькі перепитії, в які ви потрапляєте з Айхо та його друзями. Нудьгувати під час читання точно не доведеться! Однією з характерних особливостей книги є зображення: кожне з них було зліплене з пластиліну та глини анімаційною студією «Імаго».

Презентація відбудеться у форматі гри, діалогу та гадань. Під час заходу можна буде придбати книгу та отримати автограф.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Християнин Камінь Показати IP 12 Березня 2018 11:31
Біблія вчить що це гріх і мерзість перед Богом!Ми християни і давайте не допустимо щоб у нашому місті, наших дітей навчали таким безбожним речам! «Нехай не знайдеться між тобою такий, хто переводить свого сина чи дочку свою через огонь, хто ворожить ворожбу, хто ворожить по хмарах, і хто ворожить по птахах, і хто чарівник, і хто чорнокнижник, і хто викликає духа померлого та духа віщого, і хто питає померлих. Бо гидота для Господа кожен, хто чинить таке, і через ті гидоти Господь, Бог твій, виганяє їх перед тобою.» ‭‭Повторення Закону‬ ‭18:10-12‬ ‭

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus