USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Біля авторинку в Луцьку зібрали чотири КамАЗи шин

21 Травня 2021 18:06
На утилізацію шин, які зібрали, зокрема, на проїжджій частині біля перехрестя вулиць Єршова та Карбишева, де міститься автомобільний ринок, із бюджету Луцька потрібно передбачити 35 тисяч гривень.

Про це розповів департаменту ЖКГ Луцької міської ради Микола Осіюк під час комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергоощадності.

«Є в нас стихійний автомобільний ринок на перехресті вулиць Єршова та Карбишева. За приписами поліції і з метою належного прибирання території ми назбирали чотири КамАЗи автомобільних шин. Захоронити ці шини на полігоні твердих побутових відходів ми не маємо права, їх потрібно утилізувати, – сказав він. – Є фірма у Львові, яка здійснює утилізацію. Вона приїжджає, забирає шини і видає довідку, що забирає їх на утилізацію».

Як наголосив Микола Осіюк, департамент неодноразово звертався до органів поліції та муніципальної варти, однак «вони не можуть зловити тих людей, які залишають там шини».

Більшість шин потрапляють на проїжджу частину, і, оскільки це територія міста, прибирати їх мають структурні підрозділи міськради.

«Поліція виписує приписи, пише вимогу. Якщо я не приберу ці шини, на мене за неналежне прибирання випишуть штраф… Ми вже направили листи-звернення в муніципальну варту, аби посилити контроль за забезпеченням чистоти та порядку на цій території», – наголосив Микола Осіюк.

Як раніше повідомляв директор комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» Олег Бахтай, зараз розглядається можливість облаштувати платні парковки на двох земельних ділянках поблизу автомобільного ринку.

Нагадаємо, стихійна торгівля транспортними засобами суттєво ускладнює рух вулицями Єршова та Карбишева.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ванга Показати IP 21 Травня 2021 19:16
Не спішіть віддавати на утилізацію ! Найближчим часом знадобляться !
Анонім Показати IP 21 Травня 2021 19:31
поставити шредер, змолоти все поки не варіант? те саме з ПЕТ пляшками та металобрухтом. google в поміч.
Яша Показати IP 22 Травня 2021 13:58
Нехай ті продаваних, які собі "приватизували" кусок території і помітили її шинами, платять за їх утилізацію. Бардак повний. Поставили стовпці, цепи, то що це таке? На платну парковку вони не хочуть.... Бо за неї платити треба...
Анонім Показати IP 22 Травня 2021 21:46
Шини на старий ринок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus