USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Біля «Берізки» на Рівненській двоє грабіжників побили чоловіка, відібравши iPhone та гроші

15 Серпня 2021 22:17
В обласному центрі Волині на вулиці Рівненській двоє грабіжників побили чоловіка, відібравши у нього iPhone та чотири тисячі гривень.

Одному з грабіжників Луцький мськрайонний суд призначив покарання у виді п’яти років позбавлення волі.

Грабіж трапився 3 березня ввечері на зупинці поблизу магазину «Берізка». Двоє злочинців (відносно одного з них матеріали виділене в окреме кримінальне провадження) за попередньою змовою побили чоловіка та відібрали у своє жертви iPhone 6s 32Gb та чотири тисячі гривень. Загальна сума збитків – 6 тисяч 943 гривні.

У суді один із грабіжників визнав свою вину. Потерпілий не мав претензій до нього, адже збитки йому повністю відшкодували.

Проте суд, врахувавши судимості чоловіка, призначив йому чотири роки позбавлення волі, приєднавши рік та місяць невідбутого покарання за іншим вироком.

У вересні минулого року Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що лікар «Луцького клінічного пологового будинку» займався сутенерством, підшуковуючи повіям клієнтів поблизу магазину «Берізка».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ABC Показати IP 16 Серпня 2021 02:23
Збитки відшкодували - претензій немає. Треба було відпустити, хай би далі били і грабували.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus