USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Будемо всіх бомбити»: соцмережі спантеличив дивний жарт Зеленського

30 Липня 2020 23:32
29 липня під час під час відвідування у Києві дитячої лікарні «Охматдит» президент Володимир Зеленський, схоже, спробував пожартувати та спародіювати чи-то попередників, чи-то типових політиків. Вийшло невдало: заява голови держави розлетілася мережею та не викликала очікуваної реакції: лише непорозуміння, обурення та кепкування.

Про це пише ТСН.

Зеленський відповідав на запитання, чому новий корпус лікарні не було відкрито раніше. «Всі дуже люблять цифри: «до Дня захисту дітей ми повинні відкрити щось грандіозне, щоби всі журналісти вийшли і аплодували, – які молодці, президент, міністерство, до цього дня вони це зробили». А там десь замажте, потім допрацюють. «До дня незалежності ми повинні зробити новий літак і показати всім, які ми сильні – літаки летять, будемо всіх бомбить, – сказав президент.

Ось повне відео із виступом Зеленського в Охматдиті. Нашуміла заява починається на 17:20. З повного відео зрозуміло, що президент іронізує.
Але реакція не забарилася. «Пародію» Зеленського не зрозуміли, вирвали з контексту та почали з неї кепкувати. Не лише юзери відреагували на дивний уривок: також його прокоментували колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян та видання журналіста Романа Скрипіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
The Beell Показати IP 31 Липня 2020 10:58
Серр!
скептик Показати IP 31 Липня 2020 16:49
а що іще після подолання бідності та підвищення грошового забезпечення своїм одноквартальцям. тільки бомбити. з літака воно якось цікавіше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus