USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.80 9.95

Будівництво дитсадка в селі біля Луцька планують розпочати з 18 жовтня

12 Жовтня 2021 18:39
Якщо не буде зауважень від антимонопольного комітету, у понеділок, 18 жовтня, розпочнеться будівництво дитячого садочка в Струмівка.

Про це під час брифінгу повідомила директорка департаменту зовнішніх зносин, залучення інвестицій та з питань туризму і курортів Вероніка Бальбуза.

З її слів, на Волині реалізовують дев’ять проектів у межах програми «Велике будівництво». Серед них – три школи, два дитячих садочки, три об’єкти спортивної інфраструктури та один культурний об’єкт.

Станом на 1 січня 2021 року залишкова вартість цих проектів становила 366, 9 мільйона гривень. Зокрема, у 2021 році у межах програми для Волині передбачили близько 212 мільйонів гривень, і яких 172 млн – кошти державного бюджету й 40,3 мільйона – з місцевого.

«Станом на сьогодні будівельна готовність цих об’єктів становить 60%. Кошти в сумі 124 мільйонів з державного бюджету та 18,2 мільйона з місцевого спрямували замовнику. На восьми проектах з дев’яти, окрім дитячого садочка в Струмівці, ведуть будівельні роботи. Тендерні процедури завершені і, якщо не буде зауважень антимонопольного комітету, в понеділок розпочнуть будівництво», – проінформувала посадовиця.

Вона додала, що оскільки завершення реалізації цього проекту заплановане на 2022 рік, тому причин для хвилювання немає.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що станом на 1 липня тендер на визначення підрядника з будівництва дитсадка в Струмівці ще не провели, та обіцяють вкластися у заявлені терміни. Садочок планують збудувати в селі Струмівка Підгайцівської громади на вулиці Подільській, 6. На сесії Підгайцівської сільради на будівництво ДНЗ передбачили вісім мільйонів гривень.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Жовтня 2021 21:59
Семенюк не знає куди гроші діти )))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus