USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Будинки і літні кухні: на Волині за добу загасили 4 пожежі. Фото

7 Лютого 2023 10:03
Минулої доби рятувальники ліквідували 4 пожежі на території Волинської області, 2 – сьогодні уночі.

Про це повідомили у ДСНС Волині.

6 лютого обідньої пори трапилася пожежа у селі Клюськ на Ковельщині – горіла дерев’яна літня кухня. Загорання, імовірно, спричинене коротким замиканням електричного проточного водонагрівача, ліквідували працівники 17 державної пожежно-рятувальної частини смт Турійськ та працівники місцевої пожежної команди с. Клюськ о 14:05.

О 20:30 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку в с. Сирники Луцького району. О 21:03 пожежу ліквідували рятувальники 2 та 25 ДПРЧ міста Луцьк.

Ймовірна причина пожежі – недолік конструкції нагрівальних печей та димарів.

Після опівночі ще дві пожежі трапилися у Камінь-Каширському районі. Рятувальники 8 ДПРЧ м. Каменя-Каширського двічі виїжджали на їх ліквідацію.

О 01:20 7 лютого рятувальники разом із працівниками місцевої пожежної охорони с. Стобихівка Камінь-Каширського району вирушили за викликом до села Карасин, де горіла дерев’яна господарська споруда. Горіння, за попередніми даними, спричинене необережним поводженням з вогнем власниці, ліквідували о 02:33.

О 05:02 вогнеборці 8 ДПРЧ та працівники місцевої пожежної охорони с. Велика Глуша ліквідували пожежу в житловому будинку у селі Велика Глуша. Внаслідок пожежі частково знищений дах і перекриття, пошкоджені меблі й хатні речі. Причина пожежі встановлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus