USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

«Був наказ Офісу президента». Повідомили подробиці скандалу з Дубінським в ефірі Шустера

16 Травня 2020 17:14
Народного депутата від «Слуги народу» Олександра Дубінського не пустили до студії, де ввечері 15 травня відбувалися зйомки у прямому ефірі ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера».

Під час ефіру піднімалося питання тарифів на електрику. Депутат Дубінський хотів подискутувати особисто з в.о. міністра енергетики Ольгою Буславець, але його не пустили в ефір.

У студії заявили, що хотіли вивести Дубінського в ефір по скайпу, але в студію пускати не стали через умови карантину.

Сам же Дубінський побачив в цьому спробу не допустити появу в ефірі альтернативної точки зору. «Нас хлопці вирішили не пускати, бо сьогодні виконувачка обов’язків міністра енергетики Буславець присутня в ефірі на ТРК «Україна». У них тут головний бенефіціар зрозуміло хто – Рінат Леонідович Ахметов. Тарифи в нас усі – через Ріната Леонідовича Ахметова. А я от не можу потрапити на ефір. Мене запросили, хотіли щоби включався лише через скайп, щоб була можливість мене відключати, коли їм буде зручно, щоб ми не змогли поговорити нормально про вартість електроенергії, зелений тариф, про те, як за участю Буславець на два гігавати була знижена потужність атомних електростанцій, як при цьому три гігавати альтернативної енергетики продовжують викуплятися нами з вами і таким чином ми платимо найвищий тариф у світі із зеленої енергетики, половина з якої контролюється власником ТРК «Україна» і замовником «Свободи слова Савіка Шустера», – повідомив Дубінський у своєму телеграм-каналі.

У відповідь Савік Шустер звинуватив нардепа у брехні і провокації.

У той же час, як повідомляє телеграм-канал «Політика Країни», в конфлікті був і третій учасник.

«Впливові телеглядачі з Офісу президента передали прямий наказ в.о. міністра енергетики Буславець негайно покинути студію Шустера, якщо туди пустять Дубінського», – пише видання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
скептик Показати IP 16 Травня 2020 17:58
олігархократія буяє у всій красоті. країною править мєхмєтов і Со. маріонетки під назвою "слуги народу" скачуть у підтанцовці.
Лучанин Показати IP 16 Травня 2020 21:04
Одного не розумію, чому скиглять ті що "ЗРОБИЛИ РАЗОМ". "ЗРОБИЛИ" - тіштеся, ви цього хотіли
Андрій до Лучанин Показати IP 16 Травня 2020 23:22
Ти хочеш корупції і олірхації ?
патріот Показати IP 16 Травня 2020 23:00
Ця "Страна" теж гарно розпалює конфлікти в Україні! Де вони стільки "джерел" і "даних" беруть - самі видумують, щоб скандал роздмухати без всяких доказів, так кожен може видумати і повідомити, що це "впливове" джерело повідомило і це в них не раз було! А от що там такі персонажі як Яценюк, Гройсман, Гончарук на ефірі робили? :) То ж саме під їхнім керівництвом країна у ступор сповзала і тепер вони приходять щось розповідати, радити, щоб їх "справи" не забули? Це ганьба тому Ахмєтову з його Савіком за таке!!!
Анонім Показати IP 17 Травня 2020 07:11
Після втечі Януковича, коли в Україні лишилася пуста казна саме під керівництвом Яценюка країна втрималася і почала розвиток. При Гройсмані теж був відчутний розвиток , країна йшла вперед. Так що не порівнюйте Яценюка і Гройсмана з тими що вас сдєлалі разом і дєлают сєгодня
Анатолий Показати IP 17 Травня 2020 07:59
Ринат Ахметов лично запретил пускать нардепа Александра Дубинского на эфир Шустер live. Савик конечно сначала упирался, но Ахметов убедил его. Шустер live превращается в ручное ток шоу Рината Леонидовича.
Анонім Показати IP 17 Травня 2020 08:01
некоторые цифры по цене выкупа различных видов электроэнергетики: ⁃ произведена на АЭС - 0,56 гривен за 1 кВт/час; ⁃ произведена на тепловых станциях - 1,56 гривен за 1 кВт/час; ⁃ произведена «зеленой энергетикой» - 4,8 - 5 гривен за 1 кВт/час; При этом ВСЕГО доля зелёного электричества - 8%, но вот доля в денежном обороте - 26% ⁉️ Даже школьник понимает, что выгоднее. P.S. В 1991 году в Украине производилось 298 млрд кВт/час электроэнергии. Кто помнит 90-е годы, помнит веерные отключения электричества, потому что производимых 200 млрд кВт/час НЕ ХВАТАЛО для нужд промышленности. А теперь 154 млрд кВт/час оказалось МНОГО и начали отключать атомные станции.
Патріоту Показати IP 17 Травня 2020 08:12
А чому не зайшли патріоти в студію, щоб за шкірки виволокти папередніків і в смітник?
Отакої Показати IP 17 Травня 2020 08:30
Як можна дивитись все це ла...деякі навіть вірять "зомбоящику"...Пора запускати новий серіал.
Александр Показати IP 19 Травня 2020 16:03
Не пустили из за коронови руса. А сами,что бессмертные?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus