USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через півтора-два місяці Україна розпочне масштабний контрнаступ, – CIT

22 Травня 2022 10:52
Україна завдяки контрнаступу звільнила Північ та майже деокупувала Харківську область. Через півтора-два місяці ЗСУ можуть розпочати масштабний контрнаступ, який буде переломним у війні.

Відповідну думку висловив глава Conflict Intelligence Team Руслан Левієв. За його прогнозами, найближчим часом будуть тривати бої на Донбасі, передає 24 канал.

Глава CIT заявив, що якщо в Росії не буде мобілізації, то все зводитиметься до позиційних боїв.

«Будуть спроби провести штурмові операції, щоб поступово оточити те чи те місто», – сказав він.

Також Руслан Левієв вважає, що Росія може вдатися до показових судових процесів над полоненими азовцями та українськими морпіхами, які були на «Азовсталі».

Глава CIT заявив, що українська сторона розпочне масштабний контрнаступ приблизно через півтора-два місяці.

«Запит на це в суспільстві дуже сильний. Українські генерали та сам Зеленський у цьому плані до суспільства прислухаються. Ресурси для цього є. Воєнний стан в Україні запроваджено. Нова техніка вже з'являється», – сказав Левієв.

Він висловив припущення, що це буде перелом ситуації у війні не на користь Росії.

«Через півтора-два місяці ми побачимо перелом ситуації не на користь Росії. Найімовірніше, вони почнуть із Донбасу й намагатимуться відрізати шляхи постачання російської армії», – резюмував Левієв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus