USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Через пожежі в Каліфорнії знеструмлені більше 200 тисяч будинків

24 Жовтня 2019 20:03
Більше 200 000 житлових будинків та компаній залишились без електроенергії, через пожежі на півночі американського штату Каліфорнія.

Про це повідомляє Голос Америки з посиланням на USA Today.

Подача струму може перерватись ще до сотень тисяч будинів, говорять постачальники. Лісова пожежа, що спалахнула зранку в четвер за 200 кілометрів від мегаполісу Сан-Франциско швидко поширились в графстві Сонома.

Як пише видання, місцевий шериф оголосив негайну евакуацію, заявивши про існування «надзвичайних загроз для життя та ймовірності пошкодження майна».

У 2017-2018 роках, Каліфорнія постраждала через низку руйнівних пожеж, включаючи одне з найзбитковіших стихійних лих 2018 року – «Табірну пожежу» в Каліфорнії.

Пожежа «Табірне вогнище», що сталась в листопаді 2018 року, призвела до загибелі щонайменше 86 осіб, руйнування 14 000 осель і повного знищення містечка «Парадайз», де проживало 27 000 мешканців.

Причиною пожежі могли стати неполадки в роботі ліній електропередачі. В експертному висновку, наданому до суду генеральним прокурором Каліфорнії Хав’єром Бекерром, наводиться інформація про порушення різного ступеню тяжкості, які допустили компанії енергопостачанні в регіоні – від незначних, таких як нерозчищена рослинність навколо ліній електропостачання, до тяжких порушень, які могли призвести до пожежі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus