USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через «Ягодин» намагались незаконно ввезти в Україну сотню ножів

20 Червня 2022 22:40
На митному посту «Ягодин» упередили протиправний намір громадянина України ввезти на територію держави сотню ножів торгової марки «Glock», що мають ознаки холодної зброї.

Про це інформує Волинська митниця.

Волинські митники виявили їх під час проведення огляду збірного вантажу, який переміщували «червоним коридором». Товар слідував з Естонії, отримати його планував чернігівський ФОП.

Однак усі 100 одиниць тимчасово вилучені, їх скерують на експертизу. До правоохоронних органів надіслане повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину, попередньо кваліфікованого за ст. 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кухонний ніж Показати IP 21 Червня 2022 10:31
Любий повар вам покаже набір ножів, що в рази більші і "небезпечніші" за ці цяцьки, що наші доблесні митники вилучили на кордоні.... Треба давно приймати закон про зброю (холодну зброю в тому числі), бо скоро молоток будуть рахувати потенційно небезпечним предметом, схожим на зброю.... Зараз, якщо не помиляюсь, щоб відрізнити ножа від холодної зброї, потрібно керуватись "листом- роз"ясненням від МВС" датованого ще за царя гороха....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus