USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Через «Ягодин» пропускатимуть лише вантажівки та тимчасово – автобуси

21 Червня 2022 11:05
Таких домовленостей було досягнуто під час зустрічі на рівні Міністерств інфраструктури та прикордонних і митних відомств України й Республіки Польща.

Як повідомили у пресслужбі Волинського прикордонного загону, зустріч відбулася 20 червня в пункті пропуску «Дорогуськ» у рамках функціонування робочої групи «Відкритий кордон».

Сторони обговорили порядок проведення спільних заходів щодо підвищення пропускної спроможності пункту пропуску «Ягодин-Дорогуськ».

Задля пришвидшення пропуску через кордон вантажівок та зменшення черг перед цим пунктом пропуску ухвалено рішення, що з 27 червня цього року в пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» запроваджують оформлення лише вантажних транспортних засобів. Водночас транспортні засоби з повною масою до 7,5 т та легковий транспорт будуть перенаправляти в інші пункти пропуску.

Для руху порожніх вантажівок буде виділено окремі смуги.

Читати ще: Через «Устилуг» заборонено провозити сільськогосподарські товари

Через «Ягодин» пропускатимуть і рейсові автобуси. У цьому пункті пропуску їх оформлятимуть до завершення реконструкції та будівництва пункту пропуску «Краківець».

Крім того, на зустрічі обговорили низку питань щодо роботи контрольних служб та забезпечення необхідними технічними засобами для проведення огляду транспорту.

Також розглядали питання можливості організації спільного огляду в автомобільних та залізничних пунктах пропуску.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Червня 2022 14:34
Во попадалово…ха-ха )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus