USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Через зсув сміття на звалищі в Ефіопії - півсотні загиблих

13 Березня 2017 08:45
Через зсув великої гори сміття загинули щонайменше 46 осіб. Звалище поблизу Аддис-Абеби закрили на кілька років, однак згодом почали використовувати знову. Про це повідомляє Deutsche Welle.

На околицях столиці Ефіопії Аддис-Абеби зсув гори сміття на місцевому звалищі повалив численні будинки. За офіційними даними, щонайменше 46 осіб загинули, з них 32 - жінки. Імовірність подальших зсувів вивчається, заявила речниця місцевої влади у неділю, 12 березня. Більшість загиблих - збирачі сміття, які шукали на звалищі речі, коли напередодні ввечері стався зсув. 37 людей вдалося врятувати.

Поруч зі звалищем розташовані бідні квартали. Як повідомив журналіст інформагенції AFP, з куп сміття, які утворилися внаслідок зсуву, стирчать фрагменти зруйнованих будинків.



Мешканці району поблизу сміттєзвалища

Сміттєзвалище Коше використовувалося містом упродовж близько 50 років. У столиці східноафриканської країни проживають чотири мільйони жителів. Звалище закрили на кілька років, однак згодом почали використовувати знову, оскільки фермери заблокували відкриття нового звалища в їхній місцевості.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus