USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Чи готові луцькі школи до нового навчального року

15 Серпня 2018 16:59
З 1 вересня у школах Луцька запрацює 105 перших класів із близько трьома тисячами учнів. Окрім того, на сьогодні садочки міста відвідують 10,604 тисячі діток, які входять до складу 397 груп.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 15 серпня.

Керівниця управління освіти Зіновія Лещенко повідомила, що протягом літнього періоду в таборах відпочили 3,922 тисячі дітей, із яких 3,612 тисячі вдалося оздоровити за рахунок міського бюджету.

Натомість із метою належної підготовки до нового навчального року в низці садочків і шкіл міста відбулися капітальні та поточні ремонтні роботи. У окремих навчальних закладах ремонти ще тривають і будуть закінчені до 1 вересня.

Також уже розпочалося надходження нових підручників, виданих коштами держбюджету. Так, наприклад, для п’ятих класів уже доставили 16,574 тисячі примірників 18 найменувань підручників. Також оікується надходження нових підручників для перших і десятих класів.

Водночас управління освіти, відповідно до наказу міністерства, вже підписало договір на закупівлю 94 ноутбуків, 2,960 тисячі комплектів парт і стільців, дидактичних матеріалів, принтерів, ламінаторів, фотографічного обладнання та 44 глобусів.

До того ж, у новому навчальному році передбачено виділити додаткові години для роботи з обдарованими дітьми та експериментальну діяльність. Для цього залучать 5,9116 мільйона гривень.

На запитання про те, де проходитимуть заняття фізкультурою учнів із школи № 13, Зіновія Лещенко зауважила, що за відповідних погодніх умов заняття відбуватимуться на спортивних майданчиках. Окрім того, на базі закладу є напівпідвальне приміщення в належному стані, де також проводитимуть уроки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus