USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Треба більше ходити», – головний транспортник Луцька про відсутність маршруток на Шопена та Мазепи

25 Листопада 2020 18:50
У Луцьку на вулицях Шопена, Ветаранів та Мазепи не курсуватиме громадський транспорт, а на вулиці Конякіна не передбачатимуть нових маршрутів.

Про це в ефірі програми «Актуально» заявив начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов, повідомляє 12 канал.

Зазначимо, 12 канал у соцмережах попросив лучан поставити запитання щодо організації дорожнього руху у Луцьку головному транспортнику міста. Так, багато жителів обласного центру питали, коли запустять маршрутки на вул. Шопена, вул. Ветеранів та вул. Мазепи. В профільному відомстві відповіли, що їх не передбачатимуть.

За словами Степанова, ці вулиці не є перспективними для руху громадського транспорту.

«Можливо й дійсно це не є зручно для людей, які там проживають, але всі ці вулиці знаходяться у межах пішої доступності. Діти повинні займатися ходьбою. У нас на сьогоднішній день є прилади, які вимірюють ходьбу, є спеціальні програми і ними треба користуватися», – зазначив Володимир Степанов.

Як повідомлялося, у Луцьку просять забезпечити рух громадського транспорту вулицею Шопена. Підписати її можна за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Мешканка Показати IP 25 Листопада 2020 19:41
Покажи прикла. Разом зі мною 6 ранку слабо.
Ее Показати IP 25 Листопада 2020 19:56
Хай і ходить він
лучанка Показати IP 25 Листопада 2020 20:29
Правильно дядько сказав-більше ходити! Я правильно зрозуміла, що він відмовився від службового авто і скрізь ходить пішки, тим більше, що " на сьогоднішній день є прилади, які вимірюють ходьбу, є спеціальні програми і ними треба користуватися» ? А якщо у когось немає гаджету, який вимірює кількість кроків, той може їздити?
Лучанин Показати IP 25 Листопада 2020 22:09
Цікаво, якщо людина відмовляється від виконання своїх обов'язків, то що він до цього часу робить у цьому кріслі?
Нострадамус Показати IP 25 Листопада 2020 23:57
Сам, мабуть, i кроку без машини не зробить... А iнших вчить! Якщо в людей е потреба, мусиш реагувати! Не хочеш працювати,- звiльни мicце!...
К.лучанин до Нострадамус Показати IP 26 Листопада 2020 13:05
Степанов вже підлаштувався під перевізників. Маршрут 32 , який був раніше ( по Шопена і т.д.) був коротший по відстані, але зручний і в економії часу.. Тепер маршрут 32 став довгий і їздить майже по всьому Луцьку і це вигідно для перевізника бо грошей більше набашляє. Маршрут 3 , щоб доїхати до кладовища , треба обїхати пів Луцька- це займає майже 50хв. , за цей час можна доїхати до Рівного чи до Ковеля. Ось такі зручності зробили для пасажирів. Тролейбусом 3 доїжджаєш швидше і без тієї душогубки яка часто в маршрутці 3. А Степанов пішки не ходить , нехай не бреше лучанам. Йому вже на відпочинок треба йти , засидівся пенсіонер!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus