USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Для оперативної диспетчерської на Волині закупляють першу техніку

31 Жовтня 2019 16:00
У рамках проєкту «Технічне переоснащення (дообладнання) системи зв’язку центральної оперативної диспетчерської КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» передбачена закупівля нової техніки.

Відкриті торги для придбання серверів уже оголосило комунальне підприємство «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Волинської обласної ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 15 листопада, а аукціон має розпочатися вже 18 листопада.

Мова йде про придбання сервера управління та сервера архівування даних, до складу яких входять процесори, материнська плата, контролери, жорсткі диски та ін.

Очікувана вартість закупівлі становить 242,5 тисячі гривень.

Усе необхідне обладнання центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф має отримати до кінця поточного року.

Відзначимо, що створення оперативної диспетчерської на Волині передбачено проєктом Кабінету Міністрів.

Загалом обласний бюджет має отримати державну субвенцію на закупівлю апаратно-програмного комплексу оперативно-диспетчерських служб для обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Співфінансування становитиме близько 1,125 мільйона гривень.

Зазначимо, що ще більше 300 тисяч гривень із державного бюджету спрямовано на закупівлю спеціальних тренажерів для рятувальників. Відповідні відкриті торги вже оголосило управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus