USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для воїнів 14-ої бригади придбали позашляховик

22 Липня 2022 12:24
Небайдужі лучани продовжують надавати підтримку армії, до якої долучилися з перших днів російського вторгнення. Цього разу з ініціативи департаменту молоді та спорту Луцької міської ради для воїнів 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Великого придбали позашляховик Mercedes-Benz.

Про це інформує Луцька міська рада.

За словами військових, авто — це одне із головних речей на фронті, своєрідний витратний матеріал. Вони потрапляють під обстріл, ламаються, тому замість них треба завозити щоразу нові.

Заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк наголосила: «Зараз ми постійно спілкуємося з хлопцями на передовій та прислухаємося до їх потреб. Працівники Луцької міської ради та її виконавчих органів, комунальні заклади міста, заклади освіти й культури – усі долучаються до збору коштів задля купівлі найбільш дороговартісних речей: автомобілів, військового спорядження. Окрім цього, ми також передаємо на фронт продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти та багато іншого. Ми контролюємо усю відправлену допомогу: хто її забирає, куди вона прямує та хто є отримувачем».
До слова, днями працівники Луцької міської ради відправили на передову автівку, форму та взуття для військових.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луч Показати IP 22 Липня 2022 12:47
Купають одні , а заслуги іншим...
українець Показати IP 22 Липня 2022 14:10
Небайдужі лучани збирають, а байдужі депутати собі зарплати підвищують... - це просто жах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus