USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дніпропетровщину обстріляли з «Ураганів»: є поранені, одна жінка загинула

13 Червня 2022 08:30
Російські загарбники у ніч проти 13 червня завдали удару по житловому сектору Зеленодольська. Унаслідок обстрілу поранені п’ятеро людей, одна особа загинула.

Про це повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Ворожі снаряди поцілили по житлових багатоповерхівках, влучивши у квартиру. Внаслідок обстрілу одна жінка загинула. Є поранені, серед яких три жінки та двоє чоловіків.

Постраждалих госпіталізували до лікарні. Їм надається вся необхідна допомога. Також вночі окупанти знову вдарили по Великій Костромці. Поцілили в житловий будинок, внаслідок чого сталася пожежа. Зачепило і лінії електро- та газопостачання. Постраждалих немає.

«В інших громадах області наразі ситуація контрольована. Попри ворожі обстріли українські захисники міцно тримають оборону. Війна триває і вона зовсім поруч. Російські нелюди мають відповісти за свої злочини», – підкреслив Лукашук.

Очільник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул наголосив, що «Ураган» гатить забороненими касетними боєприпасами. За даними Вілкула, внаслідок обстрілу є прямі влучення у квартири багатоповерхівок.

Додамо, що 12 червня ворог також гатив з «Ураганів». Окупанти обстріляли 2 райони Дніпропетровщини. Внаслідок «прильотів» загинула жінка та зруйновано будинки. Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, ворог обстріляв одразу Синельниківський та Криворізький райони області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus