USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

У Києві зустріли волинянина, якого звільнили з полону бойовиків

28 Червня 2019 17:14
У столиці приземлився літак, на борту якого був волинянин Яків Веремейчик, який понад рік перебував у полоні бойовиків.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив брат бійця Богдан Муха.

З його слів, до Якова пустили лише батьків. Дружина та побратими, які також приїхали зустрічати бійця, на жаль, поки не бачили чоловіка.



Як повідомив сам Яків журналістам, він почувається добре.

«Шок. Ейфорія. Радість. Не спав три доби. Мені сказали готуватися, до чого саме готуватися – не казали», – розповів Яків.

Наразі Якова та інших бійців направили у клініку для проходження медичного обстеження.

Брат Богдан з побратимом Якова, які приїхали його зустрічати

Як зазначив у коментарі «112 Україна» звільнений боєць Дмитро Великий, якого утримували в Макеєвській колонії, їх везли з Донбасу через Ростов і Мінськ.



Нагадаємо, сьогодні у Мінську відбулося звільнення полонених, яких захопили на Донбасі проросійські терористичні організації «Л/ДНР». Близько 14 години бійців передали українській стороні. Звільнений волинянин першою чергою зателефонував мамі та дружині.



Нагадаємо, 33-річний волинянин Яків Веремейчик, позивний «Ґудзик», служив за контрактом у 14-й механізованій бригаді. Він потрапив у полон у ніч на 26 травня 2018 року неподалік Катеринівки Попаснянського району Луганської області. Тоді ж бойовики полонили його побратима із Любомля Юрія Євтушка.



Також бойовики звільнили ще трьох бранців Великий Дмитро Миколайович 1988 року народження, Міхєєв Едуард Анатолійович, 1960 року народження та Горяйнов Максим Анатолійович 1984 року народження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Туристка Показати IP 29 Червня 2019 23:22
здоровья и сил всем освобожденным и их родствникам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus