USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«До роботи повернулось близько 80% бізнесу». Погуляйко про ситуацію на Волині

25 Березня 2022 11:27
Ситуація у Волинській області станом на ранок 25 березня залишається спокійною. Кордони не порушені.

Про це повідомив голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко.

"Наша область залишається спокійною територією, кордони якої не порушені. Дякуємо за це військовим, котрі вже місяць не дають ворогу навіть шансу захопити нашу землю.

Тим часом ми продовжуємо працювати в тилу та забезпечувати повноцінну життєдіяльність області. На сьогодні в області до роботи повернулось близько 80% підприємств та бізнесу. Впевнений, що невдовзі ця цифра зросте до 90%.

Активно триває посівна кампанія. Станом вчора в області вже посіяно 8 тисяч гектарів ярої пшениці, що становить 50% від запланованого. Також в пріоритеті ячмінь та овес. Найближчими днями в області розпочнеться посів цукрових буряків.

Щодня Координаційний центр області організовує та відправляє гуманітарні вантажі. Так, з 3 березня ми вже відправили близько 2400 тонн допомоги у різних напрямках. Дякую бізнесу, волонтерам, благодійним організаціям, нашим громадянам за допомогу і співпрацю. Адже дуже багато допомоги ми отримуємо від волинян.

Не зупиняємось та наближаємо перемогу усі разом", – йдеться в повідомленні.


Читати ще: Луцьк мобілізувався для допомоги внутрішньо переміщеним особам: куди звертатися
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 25 Березня 2022 18:55
І хочеться оце балаболити.. Торгівля, і то не вся, допродують раніш завезене. Виробництво на 80% лежить.. Знищена логістика, більшість сидить по домівках

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus