USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

До В'єтнаму наближається смертоносний тайфун «Молаве»: понад мільйон людей евакуювали

28 Жовтня 2020 08:15
У В’єтнамі готуються зустріти тайфун «Молаве», який вже спричинив гибель людей на Філіппінах. «Молаве» буде вже четвертим штормом, який вируватиме у центральному регіоні В’єтнаму менш ніж за три тижні.

За прогнозами, швидкість вітру сягатиме 165 кілометрів за годину, повідомляє 24 канал з посиланням на Climate home news.

Тайфун забрав життя щонайменше 9 людей на Філіппінах. Тому влада В’єтнаму одразу ж почала масово евакуйовувати людей. Вже понад мільйон в’єтнамців залишили свої домівки.

«Очікується, що «Молаве» стане найсильнішим штормом, який вируватиме у В’єтнамі цього року. І одним з найсерйозніших штормів, які ми бачили за останні роки», – сказав віцепрезидент В’єтнаму Нгуен Хай Ань.
Як повідомлялося раніше, від тайфуну «Молаве» на Філіппінах загинули щонайменше 9 людей. Рятувальники наразі розшукують 12 рибалок, які зникли у морі.

Відомо, що понад 70 тисяч постраждалих перебувають у більше, ніж 800 місцевих притулках.

Загалом від негоди потерпали понад 900 тисяч людей.

Внаслідок потужної зливи затоплені цілі селища, пошкоджені лінії електропередач. Сотні будинків зруйновані через негоду, тож люди опинилися просто на вулиці.

Влада не виключає збільшення кількості загиблих унаслідок стихійного лиха.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus