USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Дочка Порошенка похвалилася в Instagram відпочинком в Іспанії

7 Серпня 2018 13:58
Журналіст Олександр Дубінський заявляє, що діти Петра Порошенка відпочивали в іспанському місті Ронда, а разом з ними, найімовірніше, відпочивав і сам президент.

Про це Дубінський написав на своїй сторінці у Facebook.

"Ваші діти точно відпочивали в Іспанії. І напевно там же були і ви. Правда, не в Марбельї, на старій віллі, вже знайденій журналістами. А в іспанському місті Ронда. Куди ваша дочка, яка закінчила коледж, запросила подруг - і відзвітувала про це в Instagram", - написав журналіст, прикріпивши скріншоти з аккаунта імовірно дочки Порошенка.
Нагадаємо, журналісти знайшли будинок в Іспанії, який, за словами місцевих жителів, належить українському президенту.

Вчора Петро Порошенко подзвонив журналістці ТСН Ользі Василевській, яка підготувала сюжет про відпочинок гаранта в Іспанії за півгодини до його виходу в ефір.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Михайло Показати IP 7 Серпня 2018 14:17
Яка в цьому сенсація? Що дивного в тому, що людина яка працює і має достатньо коштів відпочивала? Маю знайомога менеджера середньої руки в Німеччині. Він поїхав відпочивати в Перу. І що тут дивного? Ви докажіть, що він ці гроші вкрав, тоді інша справа. А так займаєтесь сплєтнями. Я не порохобот.
здравомислячий до Михайло Показати IP 7 Серпня 2018 19:21
Діло не в тому що відпочивав президент з дітьми в Іспанії,а діло в тому що збрехав журналістці ТСН сказавши що його там не було!Нехватило в нього сміливості признатися!Якщо був то признайся і скажи-так був-відпочивав з дітьми!Він має право на відпочинок так як і ми з вами,тим більше що він мільйонер!А так нахабно брехати не личить будь якій людині, а тим більше президенту!Ось в чому вся суть справи!
коля Показати IP 7 Серпня 2018 14:44
Люди ви кого обирали?Бідного селянина чи мільярдера?Він що не має права відпочити,він заможна людина.
Николай 2 Показати IP 7 Серпня 2018 15:06
Мои дочки в первую мировую за ранеными в госпиталях ухажывали и выхажывали их - кому война ,а кому мать родна.....
Коза Показати IP 7 Серпня 2018 16:48
Скиньтесь Дубінському на Іспанію. Нехай заспокоїться. Давайте всі відпустки тут обговоримо. Порошенко - не президент мрії, але чого вчепились, дайте людині відпочити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus