USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дохід з горілки та найбільша квартира в Росії для Кабаєвої. Як живе Путін

1 Березня 2023 10:47
Особисте життя російського диктатора Володимира Путіна дедалі частіше виводять з тіні розслідування журналістів. У новому розслідуванні життя російського диктатора йдеться, що Путін і колишня гімнастка Аліна Кабаєва, ймовірна мати його дітей, живуть разом у резиденції на Валдаї.

На які кошти Путін купує майно і чим балує свою співмешканку Аліну Кабаєву, пише Кореспондент із посиланням на розслідування Проекту.

Єдиний офшор

За інформацією журналістів, головне джерело фінансування Путіна – кіпрська компанія Ermira Consultants, на яку записані частки у важливих для Путіна підприємствах.

Зокрема, Ermira контролює компанію «Еал Інвест», яка володіє товарним знаком горілки «Путінка». Путін та його оточення отримують кошти фактично з кожної проданої пляшки горілки.

Журналісти зустрілися з колишнім менеджером бізнесу одного з найближчих друзів президента, який мав відношення до управління таємною фінансовою мережею, до складу якої входила Ermira.

Співрозмовник розповів, що до 2015 року компанія належала підставній особі – адвокату із Санкт-Петербурга Владиславу Копилову, але насправді з рахунків Ermira оплачувались покупки для Путіна та його близьких. Також він купував на ці гроші квартири та будинки.

З 2015 року володіння офшором, ймовірно, перейшло до людей олігарха Аркадія Ротенберга.

Джерело видання розповіло, що близькі Путіна особисто зустрічалися з Ротенбергом, Юрієм Ковальчуком та їхніми підлеглими та казали, що їм потрібно.

Після цього вони на гроші фірми Ermira купували житло: наприклад, у 2011 році Кабаєвій купили на ці гроші чотири квартири у Сочі та оформили на довірених осіб. Зокрема, на бабусю Кабаєвої, яка насправді мешкає у старому сільському будиночку в Підмосков’ї.
Де живуть Путін та Кабаєва

Журналісти з’ясували, що Путін та Кабаєва живуть разом у резиденції на Валдаї.

Для Кабаєвої та дітей збудували окремий дерев’яний будинок на території резиденції.

Околиці резиденції є заповідними місцями, включаючи територію Валдайського національного парку, що охороняється законом.

У 2018 році для Путіна збудували таємну залізницю, якою він приїжджає до резиденції, ймовірно, на своєму бронепоїзді.

Нерухомість Кабаєвої

Загалом Проект нарахував понад 20 об’єктів нерухомості в Москві, Сочі та на Валдаї, фактичною власницею яких є Аліна Кабаєва. Більшість із них записані на членів її сім’ї або на наближених до Путіна бізнесменів. Все це тягне на суму близько 120 мільйонів доларів.

Найдорожчий з об’єктів, які за даними Проекту фактично належать Кабаєвій – пентхаус у ЖК Королівський парк у Сочі. Це квартира площею 2600 кв. м. Вона включає басейн, патіо, а також вертолітний майданчик на даху. Її дизайном займалася студія Валентина Юдашкіна. Усередині пентхауса – 20 кімнат, камінний зал, кінотеатр та більярдна, сауна, солярій, а також бар та танцпол. Поверхом нижче розташовані дві окремі квартири для обслуговуючого персоналу.
У 2021 році пентхаус Кабаєвої визнали «найбільшою квартирою Росії». Водночас зараз пентхаус порожній. Там ніхто не мешкає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 1 Березня 2023 17:22
Ігор Бабула уну розбирися вона платила шоб торгувати горілкою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus