USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Домашній поєдинок: сьогодні «Волинь» змагатиметься за перемогу з «Агробізнесом»

6 Жовтня 2020 15:05
Сьогодні «Волинь» зіграє у Луцьку із «Агробізнесом». Матч відбудеться о 16.00, що правда, цього разу без глядачів. Пряму трансляцію гри вестиме ТРК «Аверс», інформує клубна пресслужба лучан.

«Агробізнес» - команда з найменшою міграцією футболістів у Першій лізі. Так було і цього літа – клуб із Волочиська залишили Андрій Кухарук, Ігор Бойчук та Дмитро Козьбан. Проте у розпорядженні Олександра Чижевського залишився більш ніж бойовий колектив, а приєдналися до нього уже досвідчені бійці на рівні змагань ПФЛ – Євген Немтінов та Михайло Писко. Уже в перших домашніх матчах сезону «синьо-жовті» показали свою атакувальну силу, а у гостьовому матчі проти «Металіста 1925» (0:1) цього зробити не дала чудова гра голкіпера харків’ян. Без сумніву, на волинян чекає найсильніший суперник з початку нинішнього чемпіонату.

У «Волині» неприємні миттєвості продовжуються – команда, на жаль, випустила з рук таку близьку першу перемогу в чемпіонаті у матчі проти тернопільської «Ниви». А звітний поєдинок через повернення Луцька до «помаранчевої зони» змушена буде провести без глядачів на трибунах.

VERSUS

Історія протистоянь обох команд розпочалася позаминулого сезону. Тоді «Волинь» вдало з’їздила в гості до дебютанта Першої ліги (2:0), але не зуміла переграти суперників удома (0:0). А торік «Хрестоносці» обіграли «Агробізнес», який був лідером першості (2:1), з чого почалася восьми матчева переможна серія «червоно-білих». Проте у виїзному матчі наша команда розгромно поступилася опонентам – 0:3.

Цікаво, що у складі «Агробізнеса» виступає ексгравець «Волині» – голкіпер Олександр Воробей, а також вихованець луцького клубу – нападник Сергій Петров. Крім них – Дмитро Юхимович, який виступав у Луцьку на дитячо-юнацькому рівні. А от до стану «хрестоносців» нещодавно перейшов екснападник команди із Волочиська – Ігор Сікорський (до слова, минулого сезону ніхто так і не перебив його показник у 8 забитих голів). Ну й звісно не слід забувати й про керманича «Агробізнеса» Олександра Чижевського – уродженця Луцька, який, щоправда, на професійному рівні у Луцьку майже не грав.
АРБІТРИ

Гру обслуговуватиме львів’янин Олександр Шандор. До слова, минулого року якраз він працював на домашньому поєдинку «Волині» проти «Агробізнеса» (2:1), а також цього літа обслуговував матч «хрестоносців» із запорізьким «Металургом» (5:0). Позаминулого року працював ще на двох матчах «Волині» у Першій лізі – домашня нічия з «Дніпром-1» (1:1) та гостьова з «Балканами» (2:2).

Асистенти арбітра – Олександр Дашко (Київська обл.), Юрій Федорак (Івано-Франківська обл.). Резервний арбітр – Сергій Подригуля (Луцьк). Спостерігач арбітражу – Микола Васюта (Рівне).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Агробізнес» (Волочиськ)

Рік заснування: 2015

Кольори клубу: синьо-жовті

Офіційний сайт клубу: http://fcab.com.ua/

Головний тренер: Олександр Чижевський

Поточне місце у таблиці Першої ліги: 6 (3 матчі, 2 перемоги, 1 поразка, різниця голів 6:4, 6 очок)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus