USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дози «Новачка» вистачило б для вбивства 4 тис. осіб

7 Вересня 2018 17:49
Доза нервово-паралітичної речовини, яка містилася у пляшечці з-під парфумів і була використана при отруєнні у Солсбері екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії, було достатньо для вбивства 4 тис. осіб.

Про це пише УНІАН, посилаючись на The Times.

За словами джерел в сфері безпеки, речовина була 100-відсотковим «Новачком». Його склад є в 5-8 разів токсичнішим, ніж створені в середині XX ст. отруйні речовини на основі амітону.

Раніше британська газета Daily Mail опублікувала ексклюзивні кадри з камер відеоспостереження, на яких зображені передбачувані співучасники отруєння нервово-паралітичною речовиною «Новачок» через кілька хвилин після нападу на сім'ю Скрипалів у британському Солсбері в березні 2018 року.

Як повідомлялося раніше, в отруєнні Сергія Скрипаля та його доньки підозрюють двох громадян Росії - Олександра Петрова і Руслана Боширова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus