USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Драйвова музика та пристрасть вогню: яскравий фінал Дня Незалежності у Луцьку. Фоторепортаж

25 Серпня 2019 12:27
Цьогорічна програма святкування 28-ої річниці України була надзвичайно насичена, адже організатори свята потурбувалися, щоб цікаво було усім — незалежно від віку чи захоплень.

Зокрема, у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки протягом цілого дня можна було гарно провести час усією сім'єю. Вечірня ж програма була більше орієнтована на молоде покоління, адже спеціальним гостем концерту став переможець проекту «Фабрика Зірок», хітовий український музикант Вадим Олійник — «OLEYNIK».

Перш, ніж артист з’явився на сцені, до присутніх звернувся директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчик. Він привітав лучан та побажав бути незалежними у серці, душі та фінансово. Олексій Веремійчик підкреслив, що сподівається на проведення усіх наступних міських заходів так, як сьогодні. Адже протягом цілого дня у Луцьку працювало багато різноманітних локацій, на будь-який смак. За тим Олексій Веремійчик оголосив про ще один подарунок для усіх містян — музичний.

А після цього усі присутні занурилися в драйвову атмосферу сучасної музики, адже на сцені з’явився OLEYNIK. Глядачі емоційно реагували на виступ: танцювали, співали, підсвічували ліхтариками. Останньою Вадим виконав хітову «Девочку Олю», а потім подякував публіці за фантастичну атмосферу та ще раз привітав усіх зі святом.

Наступний колектив виступав у темряві – учасниці балету «Elite Dance», вбрані у спеціальні світлові костюми виконали запальний танець.

Після цього ведучі попросили глядачів звільнити територію біля сцени, адже новий номер обіцяв бути запальним у всіх значеннях цього слова. І справді, вогняне шоу від команди «Fire Dance Show» нікого не залишило байдужим — чого лише варті ефектні подихи вогнем та віртуозне володіння спецінструментами.

Фінальним сюрпризом від організаторів стала дискотека із діджеєм та запальними дівчатами.

Фото Олександра Дурманенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іванка Показати IP 26 Серпня 2019 01:10
Подібні масові веселощі в цей особливий день, були б доречні, коли б не було війни ..., а так ... В цей день агинув молодий земляк Юрій Бутусов, та троє важкопоранених... не весело
До Іванки Показати IP 27 Серпня 2019 06:59
Більшість живуть в режимі реального часу і те ато якось по........ь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus