USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Душив та тягав за волосся: волинянин знущався з дружини та батька

10 Червня 2018 13:20
У Ківерцях чоловік душив власну дружину та тягав її за волосся по квартирі, до того ж він побив свого батька – за ці злочини чоловік отримав 3 роки умовного покарання.

Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду від 5 червня.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 20 грудня 2017 року, перебуваючи у квартирі № 3 житлового будинку № 29 на вулиці Незалежності у Ківерцях, обвинувачений під час конфлікту душив свою дружину правою рукою за шию, в цей же час лівою рукою він схопив її за волосся та притиснув до дверей.

Згодом чоловік почав тягати дружну за волосся по квартирі. Після тривалої боротьби з чоловіком потерпілій вдалося вирватись від нього, однак коли потерпіла рухалася у напрямку спальні квартири, він схопив її за обидві руки та не відпускав, здушуючи при цьому кисті рук. Коли потерпіла повторно намагалась вирватись від чоловіка, він наніс їй два удари кулаком правої руки в праве плече, після чого заламав потерпілій за спину обидві руки та продовжив словесно обзивати нецензурною лайкою та погрожувати фізичною розправою. Відтак, у потерпілої виявлено тілесні ушкодження, які за ступенем тяжкості відносяться до легких тілесних ушкоджень.

Окрім того, 7 січня 2018 року обвинувачений побив свого батька, чим завдав йому тілесні ушкодження, які відносяться до легких та середніх.

Обвинувачений повністю визнав свою вину та неоспорював фактичних обставин злочину.

Тож, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 2 років позбавлення волі, втім на підставі ст. 77 КК України звільнив від призначеного покарання, якщо протягом 3 років він не вчинить нового злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вік Показати IP 10 Червня 2018 14:50
Дуже суворе покарання, дуже!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus