USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

Ефективна співпраця: як німецьке місто допомагає Ковелю

12 Грудня 2023 21:48
У німецькому місті Саарбрюкені, яке є партнером Ковеля, тривала сесія міської ради, де розглядається питання щодо фінансування через програму GIZ спеціалістів для Ковельської громади, які будуть займатись проєктною діяльністю.

Це дозволить розширити можливості участі міста у різноманітних грантових програмах та у результаті залучити додаткові кошти на розвиток громади, інформують у міськраді Ковеля.

Саарбрюкен – це новий партнер, з яким за короткий проміжок часу вдалося налагодити досить ефективну співпрацю. Днями Ковель отримав ще одну одиницю техніки – екскаватор JCB з пакету безкоштовної допомоги від GIZ, що фінансується Федеральним урядом Німеччини. У нього входив також мікроавтобус Форд Транзит, який надійшов у Ковель влітку. Крім того, завдяки партнерам цьогоріч поповнився автопарк громади і трьома пожежними автомобілями.
Читати ще: Німецьке місто-партнер Ковеля подарувало громаді пожежне авто

Міський голова Ігор Чайка дякує меру Уве Конрадту, депутатам Саарбрюкена та усім причетним за підтримку Ковеля та України: «Важливо, що ми маємо хороших друзів, однодумців, які постійно з нами на зв’язку, вболівають за нас, шукають варіанти, як допомогти нашій громаді. Це партнерство відкриває нам нові можливості для обміну досвідом, реалізації спільних напрацювань та комунікації».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus