USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Екс-депутату дали «добро» на літній майданчик

16 Травня 2018 16:10
Розмістити літній майданчик на три роки дозволили на вулиці Кривий Вал, 24а депутату міськради попереднього скликання Олегу Чернецькому.

Таке рішення прийняли члени виконавчого комітету Луцької міськради під час засідання 16 травня. Раніше позитивне рішення рекомендувала ухвалити робоча група.

Як повідомила начальник управління розвитку підприємництва та рекламу Наталія Рибай, йдеться про продовження паспорта прив’язки. Це діючий літній майданчик, розташування якого лишатиметься без змін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 16 Травня 2018 16:38
Кожного року він його там ставить на пішохідному тротуарі заважаючи руху людей. Люди змушені обходити і той гинделик, і дерева, і калюжі по кісточки у воді. А той депутат столичний за стільки років не досужився хоч би бруківку вирівняти, хоча би воду відвести,чи коріння дерев підсипати. Вся влада міська кожного дня, по два рази в день, спотикається, як сртиножена корова, і очі ,мов якась пелена застлала, - нічого не бачать.
Яя Показати IP 16 Травня 2018 17:50
Цікаво як голосував його представник у виконкомі МішаЩур? Конфлікт інтересів на лице.
Кий Показати IP 16 Травня 2018 19:58
Київському депутату треба ставити майданчики в Києві!
Луцьк Показати IP 17 Травня 2018 14:23
А Олежик постарів, почав підфарбовуватись... думав помолодшає - а ефект зворотній)), і ще важлива деталька... і майже всі теперішні успішні люди в Луцьку в 90_тих обов,язково мали закінчити фізкультурний факультет... хто в темі той зрозуміє).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus