USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Експравоохоронця, який хотів пограбувати пошту в Луцьку, визнали неосудним

1 Вересня 2020 14:07
Колишнього правоохоронця, який зі зброєю в руках намагався пограбувати поштове відділення у Луцьку, судово-психіатрична експертиза визнала неосудним, повідомляє телеканал «Аверс». Тож, відповідно до закону, він не підлягає кримінальній відповідальності. Про це стало відомо з рішення Луцького міськрайонного суду від 19 серпня.

Нагадаємо, у грудні минулого року невідомий чоловік зі зброєю в руках напав на приватне поштове відділення у Луцьку на проспекті Волі. Погрожуючи зброєю, чоловік вимагав, аби поштарі відчинили сейф. Злочинець навіть вистрелив у голову одному з працівників.

Попри те, що працівник пошти отримав вогнепальне поранення у голову і його навіть оперували, ушкодження кваліфікували як легкі тілесні.

Чоловік не пограбував заклад, бо ж працівниця пошти, зачинившись в обмінному пункті, встигла натиснути кнопку виклику охорони і викликала поліцію.

Як стало відомо журналістам з власних джерел, чоловік, який намагався пограбувати поштове відділення, – це колишній працівник карного розшуку. Однак поліція офіційно цей факт не афішувала.

За рішенням суду, до чоловіка застосують примусові заходи медичного характеру – його помістять до психіатричного закладу. До слова, за статтею, яку з самого початку інкримінували чоловікові, йому світило від восьми до 15 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
так таки так Показати IP 1 Вересня 2020 15:16
Бути не осудним не означає ,що не можна працювати в карному розшуку! таке можливе тільки у нас.
Олександр Показати IP 1 Вересня 2020 15:37
Во-во! А скільки там ще таких працює - і нічого
100% Показати IP 1 Вересня 2020 19:22
ЦЕ дійсно справедливе рішення!!! Тільки маленька проблемка - ВОНИ ВСІ ТАМ ТАКІ - БУЛИ Є І БУДУТЬ мабуть!!! А ви утримуйте далі цю армію ДЕБІЛІВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus