USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Фільм «Серце мами Гонгадзе» зворушив лучан. ФОТО.ВІДЕО

1 Грудня 2016 18:41
У Луцьку відбувся показ документального фільму «Серце мами Гонгадзе», першої та поки єдиної біографії мами відомого журналіста Лесі Гонгадзе. Зворушлива історія сім’ї, яка вже стала частиною історії України.

Перший на Волині показ відбувся 1 грудня у Палаці культури міста Луцька, у вузькому колі небайдужих лучан, разом з режисером Вячеславом Бігуном. Зі слів організаторів проекту, наступний показ відбудеться у Торчині, 02 грудня, вхід – вільний.

Документальний фільм «Серце мами Гонгадзе» (2014) перекладений англійською мовою, він неодноразово транслювався за кордоном та був відзначений на міжнародних кінофестивалях.



Перед початком перегляду організатор події Світлана Зозуля запалила свічку та попросила присутніх вшанувати пам’ять Лесі Гонгандзе хвилиною мовчання.
Далі слово взяв режисер фільму Вячеслав Бігун. Він розповів, що мав честь бути знайомим особисто з пані Лесею, і вона надихнула його відзняти цю стрічку.
«Усі знають про справу Георгія Гонгадзе, про трагедію цієї сім’ї, проте ніхто не знає історії матері, Лесі, львів’яки, яка жила у Тбілісі, а вона мала дуже цікаву життєву історію. Саме про неї фільм», - додав режисер і побажав приємного перегляду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus