USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Гендерна рівність і три десятки дисциплін: НОК затвердив склад на Європейські ігри

1 Червня 2023 23:38
Поіменний список делегації збірної України для участі в Європейських іграх-2023 у польському Кракові затвердив виконавчий комітет Національного олімпійського комітету.

Про це повідомляє РБК-Україна.

262 спортсмени представлятимуть Україну на третіх Європейських іграх. Змагання цьогоріч відбудуться в Польщі з 21 червня до 2 липня.

На Іграх-2023 розіграють нагороди в 30-ти дисциплінах. Українці візьмуть участь у 27-ми з них. Зокрема, вітчизняні спортсмени заявлені в легкій атлетиці, артистичному плаванні, веслуванні (байдарки, каное, веслувальний слалом), стрибках у воду, фехтуванні, боксі, кульовій та стендовій стрільбі та багато інших.

На Європейських іграх-2023 Україна матиме найбільше представництво в історії змагань. Для прикладу, до Мінська чотири роки тому поїхали 198 спортсменів. Цьогоріч у складі збірної України гарантували абсолютну гендерну рівність – 131 жінка та 131 чоловік.

Прийдешні Європейські ігри транслюватимуть на території України в загальному доступі. Суспільний мовник покаже змагання на регіональних телеканалах «Суспільного» та на платформі «Суспільне Спорт».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus