USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Главу Чечні Кадирова доправили в Москву з підозрою на коронавірус

21 Травня 2020 23:05
Главу Чечні Рамзана Кадирова доправили літаком в московську лікарню. У нього підозрюють коронавірус.

Про це повідомляє Страна з посиланням на РІА Новости та ТАСС.

Про госпіталізацію Кадирова з підозрою на коронавірус першим повідомило видання Baza. За його відомостями, главі Чечні діагностували ураження легень і попередньо – коронавірус. Readovka, не вказуючи джерело інформації, пише, що у Кадирова, згідно з результатами комп’ютерної томографії, уражено понад 50 відсотків легенів.

В оточенні глави Чечні заявляли, що він координує роботу оперативного штабу республіки щодо стримування поширення коронавірусу, але прямо не відповідали на питання про його здоров’я.

Нагадаємо, що коронавірус був виявлений вже у багатьох російських чиновників, у тому числі – наближених до Путіна – прем’єр-міністра Мішустіна, прессекретаря Путіна Дмитра Пєскова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
олежик Показати IP 21 Травня 2020 23:15
йому поможуть, а Вам?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus